Pc açılmıyor

İsmini bilmiyorum çift taraflı bir şey gibi onu herhangi bir şeye takmamız gerekiyor mu

Kasanın açılmamasıyla alakası yoktur.

Güç kaynağının açma kapama tuşu varmı ? orayı kontrol ettiniz mi . Ayrıca Montaj yaparken anakart'ı altında boşta kalan vida yuvası kalmadığına eminmisin.

Kasanın açılmamasıyla alakası yoktur.

Güç kaynağının açma kapama tuşu varmı ? orayı kontrol ettiniz mi . Ayrıca Montaj yaparken anakart'ı altında boşta kalan vida yuvası kalmadığına eminmisin.
Güç kaynağını kontrol ettim ama anakartın iki vidasını takmadım çünkü kasanın yapısı gereği o iki yuvaya daha uzun vida gerekiyor peki anakartın altında boşta olan vida yuvasının ne ilgisi olabilir

PSU'daki gücü boşalt; Kasayı fişten çıkar başlatma düğmesine 6-7sn basılı tut. Fişe tak, ve çalıştır bakalım fanlar dönecek mi?

Güç kaynağını kontrol ettim ama anakartın iki vidasını takmadım çünkü kasanın yapısı gereği o iki yuvaya daha uzun vida gerekiyor peki anakartın altında boşta olan vida yuvasının ne ilgisi olabilir

Şöyle. Resimdeki parçadan takılı ise. Anakart'ta temas ediyor ise kısa devre yapabilir.

Ekler

• asdasd.webp
    asdasd.webp
    4.3 KB · Hit: 55
Belki de hiç tepki vermemesinin nedeni ekran kartı olmamasıdır sonuçta işlemci ve anakartın dahili bir ekran kartı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle. Resimdeki parçadan takılı ise. Anakart'ta temas ediyor ise kısa devre yapabilir.
Anakart montajını yapmadan önce bunların hepsini çıkardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,857
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri