Arkadaşlar merhaba PC min işlemcisi i3 9100f ve dahili bir ekran kartı yok bütün bağlantıları yaptım power tuşuna basınca sistem açılmıyor bunun ekran kartı olmaması ile bir ilgisi var mıdır yoksa parçalarda mı sıkıntı vardır
Ayrı bir ekran kartın var mı?Arkadaşlar merhaba PC min işlemcisi i3 9100f ve dahili bir ekran kartı yok bütün bağlantıları yaptım power tuşuna basınca sistem açılmıyor bunun ekran kartı olmaması ile bir ilgisi var mıdır yoksa parçalarda mı sıkıntı vardır
En kötüsünden de olsa bir ekran kartı takman gerek yoksa açılmazArkadaşlar merhaba PC min işlemcisi i3 9100f ve dahili bir ekran kartı yok bütün bağlantıları yaptım power tuşuna basınca sistem açılmıyor bunun ekran kartı olmaması ile bir ilgisi var mıdır yoksa parçalarda mı sıkıntı vardır
Ekran kartı yoksa açılmaz ama en azından fanların dönmesi gerekiyor.Henüz bir ekran kartı almadım bu arada fanlarım da dönmüyor bilgisayarda herhangi bir fonksiyon olmuyor
İşlemci fanı dönüyor mu peki?O zaman fan montajında hata yapmış olabilirim çok karışık çünkü
Anakart bağlantılarını yaptın mı? 24 PİN kablosu ve CPU güç girişi.İşlemci fanı da dönmüyor sistemin hiçbir şeyi tepki vermiyor