Pc açılmıyor

krutchlol

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba pc min işlemcisi i3 9100f ve dahili bir ekran kartı yok bütün bağlantıları yaptım power tuşuna basınca sistem açılmıyor bunun ekran kartı olmaması ile bir ilgisi var mıdır yoksa parçalarda mı sıkıntı vardır

Arkadaşlar merhaba PC min işlemcisi i3 9100f ve dahili bir ekran kartı yok bütün bağlantıları yaptım power tuşuna basınca sistem açılmıyor bunun ekran kartı olmaması ile bir ilgisi var mıdır yoksa parçalarda mı sıkıntı vardır

Bahsettiğinz işlemcide dahili grafik kartı olmadığından açılmaz. Fanlar dönebilir ama görüntü alamazsınız. Ekran kartı şart

F ibareli işlemcilerde dahili GPU yok maalesef.

Arkadaşlar merhaba PC min işlemcisi i3 9100f ve dahili bir ekran kartı yok bütün bağlantıları yaptım power tuşuna basınca sistem açılmıyor bunun ekran kartı olmaması ile bir ilgisi var mıdır yoksa parçalarda mı sıkıntı vardır
Ayrı bir ekran kartın var mı?

Henüz bir ekran kartı almadım bu arada fanlarım da dönmüyor bilgisayarda herhangi bir fonksiyon olmuyor

En kötüsünden de olsa bir ekran kartı takman gerek yoksa açılmaz

Ekran kartı alacağım almadan önce sistemi en azından açmayı deneyim demiştim o zaman parçalarda bir sıkıntı yoktur değil mi

O zaman fan montajında hata yapmış olabilirim çok karışık çünkü

İşlemci fanı da dönmüyor sistemin hiçbir şeyi tepki vermiyor

Fanın montajını yanlış yapmış olabilirim üzerinden çıkan bir kabloyu anakart üzerinde sysfan olan sokete taktım bunda bir sorun yok ama bunun dışında yine fanda bulunan çift taraflı bir şey var ona neyin takılacağını çözemedim

Geri