Arama sonuçları: *

1. D

ARGB fan desteği olan anakart önerisi lazım.

Hocam Asrock B450 Pro 4.
  2. D

Neo forza ram alınır mı?

Hocam kötü marka değil. Ülkemizde daha yeni. Alabilirsiniz.
  3. D

1660 super ve ryzen 5 3600 darboğaz yapar mı

Yapmaz hocam. Rahatlıkla besler.
  4. D

T6 Ultra'nın kalitesi

F/P olarak güzel bir ürün. Al derim.
  5. D

T6 Ultra'nın kalitesi

Hocam biraz fazla abartmışlar.
  6. D

Wd blue hdd vs seagate baracuda hangisi daha hizlu

Hocam WD Blue tavsiye ederim. Ben de iki tane var. Memnunum. Hız olarak 170 falan değil daha hızlı. PC yanımda olsa paylaşım yapardım.
  7. D

İntel Kullanıcıları Kulübü

Ben imza düzenleyemedim. Katılmak isterim.
  8. D

B450 msı vs asrock

Hocam kesinlikle Asrock Pro 4. M A Pro Max en kötü kartlardan birisidir. VRM soğutucu yok. 8 pin beslemesi bile yok.
  9. D

Ram Önerisi Dual Channel için

n11.com'dan Crucial BL8G30C15U4B Ballistix 8 GB DDR4 3000 MHz Ram seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! https://www.n11.com/urun/crucial-bl8g30c15u4b-ballistix-8-gb-ddr4-3000-mhz-ram-1370218?magaza=turtechstore Hocam bu RAM daha uygun olur.
  10. D

Lazımbana win 10 key

Hocam Home ve Pro ayrı lisanstır. Bazı yerlerde yükseltme anahtarı olarak var. Yanında hediye diye bir şey görmedim.
  11. D

Monster pusat pro kablosuz gamepad uyum

Hocam Monster servisinin bana dediği yalnızca tek olarak çalışıyor. Herhangi bir kablosuz Xbox One kolu bağlıysa çalışmıyor.
  12. D

BAYRAMLAŞIYORUZ

Herkese iyi bayramlar dilerim. İnşallah daha çok bayramlar görürüz.
  13. D

TFF Küme Düşme kaldırılması hakkında

Hocam adaletsiz bir karar. Ligler oynandı bitti. O zaman şampiyon falan da olmasın. Koronadan bir tek düşen takımlar mı etkilendi. Bakalım daha ne kadar yanlış yapacaklar.
  14. D

Filmlerden Hangi seri ?

Hızlı ve öfkeli, Xmen, Avangers,Görevimiz tehlike.
  15. D

Arkadasa Anakart sectim

Asus hocam.
  16. D

Bu SSD sorunlu mu?

Hocam Kingston HyperX Fury alın. Sizi üzmez. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-hyperx-fury-3d-kc-s44120-6f-2-5-sata-3-0-fiyati,465012611.html
  17. D

Kasanızda kaç tane fan var ?

Yedi sene önce topladım sistemi i7 4790K Z 97 A anakart,16 GB 1600 MHz Kingston RAM, 650 W PSU, GTX 760 vardı rahmetli oldu. RX 470 aldım ikinci senesi bitiyor. O zaman 3500 TL vermiştim. Hala kullanıyorum. Xbox One olduğu için genelde oyunları One ile oynuyorum. Bakalım ileride ne olacak.
  18. D

Kasanızda kaç tane fan var ?

2 adet fan var biri ön 140 mm biri egzoz 140mm zaten başka fan desteği yok. Önü tamamen kapalı olmadığı için hava akışı iyi. Yedi sene önce aldım kasayı. Tam markasını bile bilmiyorum. Bilgisayarcıdan beğenip aldım.
  19. D

B450 s2h sadece 60hz mi veriyor

Tamam hocam sorun yok.
  20. D

3500x en fazla hangi ekran kartını besleyebilir

Hocam OC yapılmazsa darboğaz olabilir. T6 Ultra alabilirsiniz. Size bir rehber bırakıyorum. Fazla zor değil. https://pchocasi.com.tr/amd-ryzen-overclock-ve-bios-rehberi-20192/
Top Bottom