Neler Yeni

Filmlerden Hangi seri ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,542
İsim
Sarp Yılmaz
Hafızanızdan silip yeniden izlemek istediğiniz film/dizi/anime serisi ne olurdu ? (Benim lotr veya One piece olurdu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign Behzat c bırakıp git hadi
Anime olarak Death Note silip tekrar ve tekrar izlemek isterdim.
Film konusunda aklıma gelmiyor şuan da.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fairy tail çok leş seri zamanına yazık olmuş. Manga okumayı seviyorsan one piece mangasina bak. Soluksuz okursun hoşuna giderse animeye geç izle animede gayet iyi. Veya spor animesi seviyorsan Slam dunk izle sıkılmadan izlersin
Fairy Tail'in leş olduğunu anlamam biraz geç olmuştu. Lise 1 falandım o zamanlar güzel geliyordu yaş ilerledikçe gerçekleri gördüm. 200 bölüm sonucunda aynı şeylerin sürekli olmasından mütevellit seriyi bıraktım. Bu arada D. Gray Man de bayağı severim. 103 bölüm uzun sayılıyor mu bilemem. Spor animelerine önyargım var ama herkes Hajime no İppo animesini öneriyor bana.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Fairy Tail'in leş olduğunu anlamam biraz geç olmuştu. Lise 1 falandım o zamanlar güzel geliyordu yaş ilerledikçe gerçekleri gördüm. 200 bölüm sonucunda aynı şeylerin sürekli olmasından mütevellit seriyi bıraktım. Bu arada D. Gray Man de bayağı severim. 103 bölüm uzun sayılıyor mu bilemem. Spor animelerine önyargım var ama herkes Hajime no İppo animesini öneriyor bana.
DGM hiç bakmadım nedense hiç ilgimi çekmiyor ama kendimi zorlayıp mangasina bakacam. İppo baya Kaliteli seri izlersen pişman olmazsın o önyargını kaldıracaktır

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
DGM hiç bakmadım nedense hiç ilgimi çekmiyor ama kendimi zorlayıp mangasina bakacam. İppo baya Kaliteli seri izlersen pişman olmazsın o önyargını kaldıracaktır
DGM ilk on bölüm benim de ilgimi çekmemişti ama sonra bayağı sardı. Sanırım ilk bölümlerin çok karanlık geçmesinden dolayı bi çekilme oldu bende. Sırf onu izlemek için her gece saat 11'de TV'den Cine 5'i açıyordum Internet yoktu bizde o zamanlar 😁

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
DGM ilk on bölüm benim de ilgimi çekmemişti ama sonra bayağı sardı. Sanırım ilk bölümlerin çok karanlık geçmesinden dolayı bi çekilme oldu bende. Sırf onu izlemek için her gece saat 11'de TV'den Cine 5'i açıyordum Internet yoktu bizde o zamanlar 😁
Evet bende hatırlıyorum eskiden güzel animeler paylaşıyordu TV de sonra saçma sapan çizgi filmlere yerini kaptırdı

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
kanka tomb raider
2.bölümü çekilmeye başlacakmış 4gözle bekliyorum
lara croft hayranıyım :D 10 karı kız yerine tek lara yı seçerim:LOL: