Neler Yeni

TFF Küme Düşme kaldırılması hakkında

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Tff'nin yeni aldığı kararlar doğrultusunda yabancı kuralı 1 yıl ertelendi ve bir milad'a ilk adım atıldı küme düşme bu sene kaldırıldı seneye lig 21 takımla oynanacak ve sene sonunda 4 takım küme düşecek ve ondan sonra artık ligimiz 20takımla oynanacak. Ben bu kararları beğendim ve büyük ligleri bir örnek alma olarak görüyorum sizin görüşleriniz neler?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Çok anlamıyorum ama başarısız takım artık lig düşmeyecek ise ne anlamı var?

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Büyük ligleri örnek almak istiyorsak yönetim değişmeli, fikstür değil.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,542
İsim
Sarp Yılmaz

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok anlamıyorum ama başarısız takım artık lig düşmeyecek ise ne anlamı var?
Bu sene düşmeyecek seneye ona göre düşerek 18 değil 20 takım olacak lig premier lig İspanya Fransa ligi gibi

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
2020-2021 sezonu 21 takım oynancak
2021-2022 sezonu 4 takım düşüp 3 takım yükselcek 20 takım mücadele edecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yener KUL
Hocam adaletsiz bir karar. Ligler oynandı bitti. O zaman şampiyon falan da olmasın. Koronadan bir tek düşen takımlar mı etkilendi. Bakalım daha ne kadar yanlış yapacaklar.

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ligleri örnek almak istiyorsak yönetim değişmeli, fikstür değil.
Evet o kesinlikle doğru ama en azından süper final gibi basit lig zırvalıklarından iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam adaletsiz bir karar. Ligler oynandı bitti. O zaman şampiyon falan da olmasın. Koronadan bir tek düşen takımlar mı etkilendi. Bakalım daha ne kadar yanlış yapacaklar.
Aslında daha önce başvuru yapılmıştı ama reddedilmişti muhtemelen havlu atılmadan diye simdi 18kulübün tamamı böyle bir talepte bulununca kabul gördü

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Ali koç sadece fikrini sundu ama nafile. Ligde kalan adam para kazanır borcunu kapatır. Hadi diyelim lig düşme bitti ptt liginde top oynatamazsın

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Ali koç sadece fikrini sundu ama nafile. Ligde kalan adam para kazanır borcunu kapatır. Hadi diyelim lig düşme bitti ptt liginde top oynatamazsın
Bu sadece bu seneye özel zaten önemli olan bizim seyir zevkini arttırıp daha fazla ülkede işlenip yayın gelirini arttirmamiz İngiltere bin küme düsen sonuncu takımın aldığı yayın gelirini bizde anca şampiyon alıyor

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bu sadece bu seneye özel zaten önemli olan bizim seyir zevkini arttırıp daha fazla ülkede işlenip yayın gelirini arttirmamiz İngiltere bin küme düsen sonuncu takımın aldığı yayın gelirini bizde anca şampiyon alıyor
Championship'den çıkan Leeds United'ın kasasına giren yayın geliri 75M£. Şampiyonu siz düşünün.

Top Bottom