Arama sonuçları: *

1. Crossita

Yardım Geforce Now tarafından dolandırıldım!!

Her yerden yazdım hala bir dönüş yok
  2. Crossita

:D Ben de para almak için böyle bir şey yaşandığını düşünmüyorum fakat bugün 2 gün oldu ve halen çözülmüş bir şey yok internette aynı sorunu yaşayan farklı kullanıcılar da var. Üstelik muhattap da sıfır. Hiçbir yerden ulaşmak mümkün değil game+'a asıl can sıkan noktalardan birisi de bu. Derdini...
  3. Crossita

hocam 24 saati geçti :d daha ne kadar bekleyeyim?
  4. Crossita

hocam ticket açsam ne olacak. şikayetvarda onlarca mesaj var, hepsine aynı kopyala yapıştır mesaj yapıştırıp geçilmiş, bı tane robot eklemişler "destek" sayfasına aynı cevapları verip duruyor. ulaşabileceğiniz bir telefon numarası dahi yok. hiçbir muhattap yok resmen. bildiğin rezillik.
  5. Crossita

bugün premium üyelik satın aldım karttan para da çekildi fakat hesabımda üyeliğim gözükmüyor yardım edin lütfen gece gece sinirim çok bozuldu resmen dolandırıcılık parayı alıp üyeliği vermemek ne demek??
  6. Crossita

Yardım geforce now üyeliğim hesapta gözükmüyor

bugün premium üyelik satın aldım karttan para da çekildi fakat hesabımda üyeliğim gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. Crossita

(çok acil)whatsapp numara değiştirme eski haline getirme

Geçen gün telefonumun ekranı kırıldı. Ben de whatsappdan gelen mesajları takip edebilmek için babamın telefonunun wp'sine kendi numaramı aktarmak istedim. aktarınca hem babamın grupları hem benim gruplarım karıştı. eski haline getirmek istediğimde düzelmedi. şu an benim gruplarında ben babamın...
  8. Crossita

whatsapp numara değiştirme eski haline getirme

Geçen gün telefonumun ekranı kırıldı. Ben de whatsappdan gelen mesajları takip edebilmek için babamın telefonunun wp'sine kendi numaramı aktarmak istedim. aktarınca hem babamın grupları hem benim gruplarım karıştı. eski haline getirmek istediğimde düzelmedi. şu an benim gruplarında ben babamın...
  9. Crossita

Bilgisayar bir anda donuyor

Eskiden hiç yoktu uzun süredir de açmıyordum işlerim dolayısı ile pc bugün ilk defa açtım olmaya başladı
  10. Crossita

Laptop İ5 3330u Gtx 720m 6gb ram(mhz bilmiyorum) samsung evo 250 gb ssd
  11. Crossita

Bilgisayar donuyor ve hiçbir şeye tepki vermiyor. Bunu bugün 3 kez yaşadım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
  12. Crossita

Krampon seçimi için tavsiye

Anladım teşekkürler.
  13. Crossita

Anladım teşekkür ederim.
  14. Crossita

Fiyatı ne kadar biliyor musunuz çok ise boşuna bakmayayım. 1623624822 https://www.sportive.com.tr/nike-jr-mercurial-superfly-7-academy-mg-unisex-cok-renkli-futbol-krampon-at8120-801/ hocam bu sizin attığınız ile aynı mıdır acaba yoksa benim bilmediğim bir farkı var mıdır?
  15. Crossita

Yani müthiş bir kalite beklentim yok açıkçası. Ayağıma otursun düzgün top oynayabileyim birazcık da dayanıklı olsun yeter.
  16. Crossita

Yani doğrudur fakat garip geldi 2500tllik ayakkabının başka mağazada 300 TL'ye satılması. Teşekkür ederim tekrardan
  17. Crossita

Vallahi haklısınızdır belki ama param yok o kadar 1623624149 Hocam bunlar ne allah aşkına en ucuzu 700 lira...
  18. Crossita

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Nike daha iyi sanki pumadan öyle anladım? Bende mercurial vardı zaten siyah turuncu olanı memnundum ama küçük gelmeye başladı dediğim gibi.
  19. Crossita

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Nike daha iyi sanki pumadan öyle anladım?
  20. Crossita

Var mıdır hocam sizin önerileriniz?
Top Bottom