Hocam, ticket açın olmadı harcama itirazı oluşturunbugün premium üyelik satın aldım karttan para da çekildi fakat hesabımda üyeliğim gözükmüyor yardım edin lütfen gece gece sinirim çok bozuldu resmen dolandırıcılık parayı alıp üyeliği vermemek ne demek??
hocam ticket açsam ne olacak. şikayetvarda onlarca mesaj var, hepsine aynı kopyala yapıştır mesaj yapıştırıp geçilmiş, bı tane robot eklemişler "destek" sayfasına aynı cevapları verip duruyor. ulaşabileceğiniz bir telefon numarası dahi yok. hiçbir muhattap yok resmen. bildiğin rezillik.Hocam, ticket açın olmadı harcama itirazı oluşturun
Hocam kredi kartıyla satın aldıysanız bankanızla ileişitme geçin %90 iade verirlerhocam ticket açsam ne olacak. şikayetvarda onlarca mesaj var, hepsine aynı kopyala yapıştır mesaj yapıştırıp geçilmiş, bı tane robot eklemişler "destek" sayfasına aynı cevapları verip duruyor. ulaşabileceğiniz bir telefon numarası dahi yok. hiçbir muhattap yok resmen. bildiğin rezillik.
Bi soğuk su içinhocam 24 saati geçti :d daha ne kadar bekleyeyim?
koskoca firmanın sizin paranıza göz dikeceğini sanmıyorum bir hata oluşmutşur yada daha paran bankaların gecikmesi nedeniyle ulaşmamıştırbugün premium üyelik satın aldım karttan para da çekildi fakat hesabımda üyeliğim gözükmüyor yardım edin lütfen gece gece sinirim çok bozuldu resmen dolandırıcılık parayı alıp üyeliği vermemek ne demek??
Ben de para almak için böyle bir şey yaşandığını düşünmüyorum fakat bugün 2 gün oldu ve halen çözülmüş bir şey yok internette aynı sorunu yaşayan farklı kullanıcılar da var. Üstelik muhattap da sıfır. Hiçbir yerden ulaşmak mümkün değil game+'a asıl can sıkan noktalardan birisi de bu. Derdini anlatabileceğin kimse yok.koskoca firmanın sizin paranıza göz dikeceğini sanmıyorum bir hata oluşmutşur yada daha paran bankaların gecikmesi nedeniyle ulaşmamıştır