Anlamadığım şey sen EFT/Havale atarken açıklama kısmına ''ürünü satın aldım,Onun parasıdır'' diye yazan senmisin yoksa o mu öyle yazdırdı, burda zaten anlaman lazım bi halt yapıcak zemin hazırlıyor.
Anlamadığım şey sen EFT/Havale atarken açıklama kısmına ''ürünü satın aldım,Onun parasıdır'' diye yazan senmisin yoksa o mu öyle yazdırdı, burda zaten anlaman lazım bi halt yapıcak zemin hazırlıyor.
Ben yazdım dostum. Arkadaşım önermişti. Ben internet sitelerini karıştırdım. Olay burada patladı işte. Yanlış siteden aldığım için dolandırıldım. Normalde kolay kolay dolandırılmam zaten. Onun sigarasını içmiştim. Beğendim. İnternetten şuradan aldım diye söyleyince, site isimleri benzerliğinden dolayı gitti para.
Yakın zamanda bırakacağım. Sonuna kadar katılıyorum dediğin tüm kelimelere. Şu sıra aşırı stresim var. 1-2 ay geçtikten sonra yavaş yavaş bırakacağım. İçmeden de olur diyorsun büyük ihtimalle. Ben içmiyorum diyorsundur. Ben ve benim gibiler alıştık kral. Her sıkıntılı olaydan sonra içtiğimiz için sınavım var. Sınavı atlattıktan sonra atanırsam eğer içmem zaten.
hocam bu konuyu daha yeni gördüm inşallah sorunun çözülmüştür çözülmediyse savcılığa bir suç duyurusunda bulunabilirsiniz eğer ki o hat kendi üzerineyse kişiye ulaşılabilir diye tahmin ediyorum
Ustam. Hat şirket hattı. Büyük ihtimalle ulaşamayız. Şahsın elimde banka hesap numarası, bankası ve ismi bulunuyor. Bankalar birliğinin cevabını bekliyorum.