Crossita
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 314
- İsim
- Okay
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Nike daha iyi sanki pumadan öyle anladım?Ben buraya bırakıyorum nike sitesinden aldım ama bu modelleri intersport,sportıve gibi mağazalarda 350 TL ye bulabilirsin 250-300 TL ye krampon kalmadı maalesef kanat oynadığın için adidas önermem hız konusunda falan nıke daha iyi adidas daha çok orta saha için uygun eğer bulursan belki puma da olabilir ama
Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG Kuru Çim Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Phantom GT Academy Dynamic Fit MG Çoklu Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Phantom GT Academy Dynamic Fit MG Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Phantom GT Elite Dynamic Fit 3D FG Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Phantom GT Elite Dynamic Fit 3D FG Kuru Çim Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Mercurial Dream Speed Superfly 8 Elite FG Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Mercurial Dream Speed Superfly 8 Elite FG Kuru Çim Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Mercurial Superfly 8 Pro FG Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Mercurial Superfly 8 Pro FG Kuru Çim Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Mercurial Superfly 8 Pro AG Suni Çim Kramponu. Nike TR
Nike Mercurial Superfly 8 Pro AG Suni Çim Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Mercurial Vapor 13 Pro FG Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Mercurial Vapor 13 Pro FG Kuru Çim Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comNike Mercurial Superfly 7 Pro FG Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Mercurial Superfly 7 Pro FG Kuru Çim Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Bende mercurial vardı zaten siyah turuncu olanı memnundum ama küçük gelmeye başladı dediğim gibi.rica ederim evet nıke daha iyi fakat bulamazsanız nıkeden adidas yerine puma bakın bence bende kanat-forvet gibi mevkilerde oynadığım için biraz biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
özellikle çok klasik olacak ama mercurial öneririm