Arama sonuçları: *

1. Uygâr

17000 Tl Bütçe Sistem Önerisi?

Arkadaşım 17000 tl bütçeyle toplama bir bilgisayar almak istiyor. Daha çok oyun oynanacak. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  2. Uygâr

10k bütçeye sistem tavsiyesi

Hocam ekran kartlıyı boşverin bir de apu önerir misiniz
  3. Uygâr

Hocam apu olarak öneriniz nedir
  4. Uygâr

Oyun pek oynamıyor. Arada belki canı çok isterse cs fln girebilir. 10k sistem bütçesinde apu sisteme pek sıcak bakmadığım için belirtmedim ama uzun zamandir piyasada olmadığım için siz daha iyi bilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum 1656928923 Bu arada depolaması da önemli en az 480 gb ssd...
  5. Uygâr

Dayım uzaktan eğitim için bir bilgisayar toplamak istiyor. Özellik olarak bilgisayarın hızlı ve sessiz çalışmasını istediğini söyledi. Kasanın ışıklı olmasını istemiyor ve çok pahalı ekran kartlarına vs. ihtiyaç duymuyor. Bütçe belli değil ama bu dediğim özelliklerde maks 10k olarak düşünüyoruz...
  6. Uygâr

Bu ayakkabılar sahte mi?

Aynı Air Forceyi ben aldım yaklaşık Ağustostan beri kullanıyorum ve ayakkabı çok büyük ihtimalle replika onu söyleyebilirim. Benimkinde barkod vardı okuttum orijinal gibi gözüktü ama bu artık çakmalarda da kullanilabilen bir taktik. Ayakkabının rahatlığı hakkında şunu söyleyebilirim ayakkabı...
  7. Uygâr

Blu tv yılbaşı boyunca ücretsiz.

@crazyreign Behzat Ç?
  8. Uygâr

Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

Yılbaşı hediyesi ehe...
  9. Uygâr

Okuldan gelince aşırı yorgun oluyorum.

Türkiye smilasyonu hardcore mod dostum. Başa gelen çekilir ne diyelim.
  10. Uygâr

Skolyozun tek çaresi ameliyat mı?

Hayır tam olarak bilmiyorum. Benim şuan estetik derecesinde onu biliyorum kaç olduğunu bile bilmiyorum.
  11. Uygâr

Skolyozun tek çaresi ameliyat mı?

Dostum bende de skolyoz var dediler yıllarca boş hareket yaptım ama güvercin göğsüm varmış. Bence farklı bi doktora daha git o da aynı şeyleri derse mecbur hareketlerini yapacaksın yoksa skolyoz ameliyatı ciddi bir sıkıntı. Yaşam kaliteni düşürür
  12. Uygâr

Kimyadan 24 aldım aileme nasıl söylerim?

Hiçbir şekilde. Sınav zordu yapamadım daha fazla da bir şey deme konuştukça batarsın.
  13. Uygâr

Bilgisayarım Kaç Tl eder?

Topladığım bilgisayarımı aciliyetten satacağım ama fiyat konusunda karar kılamıyorum. Özellikleri bunlar: Ryzen 3 3100, Gigabayte B450M S2H, Gigabayte 1660 Super OC 6GB, Samsung 860 EVO 250GB, Cooler Master MB511, Gskill Ripjaws 2X8 16GB 3200MHZ Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  14. Uygâr

Samsung 860 EVO 250GB %93 Sağlık!

Bence de
  15. Uygâr

16. Uygâr

Zaten bir şekil gidiyo emektar ama garibime gitti 93 sağlık
  17. Uygâr

6 Eylül 2020 den beri kullandığım ssdnin sağlık sonuçlarını bırakıyorum buraya. Ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım açıkcası. Garantiye fln göndermeyeceğim 1-2 yıla yenisini alırım.
  18. Uygâr

900 Tl Klavye Önerisi

Üzerine ekleme olmayacak maks 900 tl şeklinde bir klavye arıyorum. Switch fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
  19. Uygâr

İtopya Bana yanlis ekran kartı vermiş

1650 parası ödediysen çokta sorun yok.
  20. Uygâr

7-7.3k Üniversite Ve Oyun İçin Laptop Önerisi

Ben itopyaya söverdim ama oradan bilgisayar aldım ve memnun kaldım. Gamepoweri överdim klavyesini aldım şimdi sövüyorum. Teknoloji işi şanstan ibarettir. Kullanıcı yorumlarını da bir yere kadar önemsemek lazım.
Top Bottom