Neler Yeni

Kimyadan 24 aldım aileme nasıl söylerim?

MAuY

80+
Merhabalar 9. Sınıf öğrencisiyim ve kimyadan 24 aldım ben kavrasamda annemgil çok kızıcak yüksek ihtimalle.Ben bu notu annemgile nasıl söylerim biyolojiden 49 aldım kızmadılar ama baya trip attılar o nota bunları yapıyorlarsa bunu hiç düşünemiyorum. Lütfen yardım edin sınıfta 65 ten yüksek alan yok ama 24 nerde 65 nerde of ya.Nasıl söyliyicem lütfen yardım edin.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Merhabalar 9. Sınıf öğrencisiyim ve kimyadan 24 aldım ben kavrasamda annemgil çok kızıcak yüksek ihtimalle.Ben bu notu annemgile nasıl söylerim biyolojiden 49 aldım kızmadılar ama baya trip attılar o nota bunları yapıyorlarsa bunu hiç düşünemiyorum. Lütfen yardım edin sınıfta 65 ten yüksek alan yok ama 24 nerde 65 nerde of ya.Nasıl söyliyicem lütfen yardım edin.
Hiçbir şekilde. Sınav zordu yapamadım daha fazla da bir şey deme konuştukça batarsın.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Liseye geçtiğinde ilk sene oluyor bu tarz şeyler. İlkokuldaki o notlar bir daha görülmüyor. Doğruyu her zaman söylemekte fayda vardır. Onların da seni yüreklendirmesi gerekir bence. Öyle olmasa da bosver bi sonraki sınavda yükseltirsin. Hocaların baktığı şeyler genelde çabalıyor mu cabalamiyor mu? Hocalarınizin aklında kalmaya çalışın.Ayrıca, 23 aldım en yüksek 65 var dersin, ki muhtemelen diğer sınavı hocanız kolay yapar. Universite mi bu max puan 65 nedir 😅

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Ailene en güzel söyleyeceğin şey diyeceksin öğretmen beni erzicanlılara benzetiyormuş o yüzden sınavda erzincanın plaka kodunu vermiş diyeceksin şakayla karışık anca bu kadar söylenir :p

Rulep

80+ Gold
söyle bir şey olmaz saklamadım sizden falan dersin bende coğrafyadan 19 almıştım karnede görmüşlerdi galiba hatırlamıyorum sınav zordu sınıfın ortalaması 51di yapacak bir şey yok

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
24erzincanspor (80 bekliyodum bende 44 aldım sj)

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Ben de anadolu öğretmen lisesindeydim ilk matematik sınavından 04 almıştım, ikinci sınava çok çalışıp 22 almıştım. Arkadaşlarımdan sınava girmeden önce ''Allahım ne olur çift rakamlı bir not alayım'' diye dua eden vardı. En güzeli direkt söylemektir zamanla alışırlar :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi o kadar zor ki birde ful açık uçlu yapıyorlar sonra ben bunları size öğrettim neden yapamadınız diye hesap soruyolar. Annemgile çalıştım yapamadım desem bile çalışmadın hep dışarı çıktın hep telefona baktın diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakıyorlar sene sonunda nasıl olsa açığa çıkıcak yalan söylemek istemiyorum
Kardeşim bana da ailem çalışmıyorsun diyordu, ben hep üniversite sınavından sonra çalışıp çalışmadığımı görürsünüz diyordum. Üniversite sınavından sonra bir daha hiç çalışmıyorsun gibi bir söz duymadım.

Son düzenleme:

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
Sınıf ortalamasından yüksekse notun deki sınıftakilerden daha iyi almışım.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
knkm söyle sınav çok zordu ve çok düşük aldım ancak 2.sındavda bu notu düzelteceğimi düşünüyorum de

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Top Bottom