Arama sonuçları: *

1. kutaybey

Deniz tuzu spreyi önerisi?

daha iyi ve belirgin gözüküyor işte , benimde saçım sık dalgalı. sprey kullandığımda daha hacimli , bukleleri belirgin ve daha canlı gözüküyor. 1737824110 bir nevi kıvırcık yapıyor diyebiliriz tabii.
  2. kutaybey

bukleleri belirginleştiren , saçı daha çok kıvırcık yapan bir şey.
  3. kutaybey

ben kullanıyorum urban care spreyini ve gayet memnunum
  4. kutaybey

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

genç yaşta isen hayat boyu o şekilde kalmaz , ileride geçer ama kalıcı olmaması için kulaklık kullanmayı azaltman gerekiyor tabii.
  5. kutaybey

Kiskscrew ve stockx güvenilir midir?

birader sen şu işi düşüne düşüne ben kendim yırtınmaya başladım artık. site site gez , indirim takip et. her zaman aynı konu dönüp dolaşıyor. wunder , sneaksup , house of superstep , les benjamins , fashfed ve shopi go gibi sitelerde arada güzel aj1 indirimleri oluyor. azıcık piyasayı takip et...
  6. kutaybey

Dizi sahnesini hatırlayamadım

hoca son sezonu berbattı ya geçenlerde sıfırdan başladım 2 haftada 3. sezona geldim , 3. sezonda 5 6 bölüm ilerleyebildim , çok kötü yapmışlar.
  7. kutaybey

Dizi sahnesini hatırlayamadım

poyraz karayel 2. veya 3. sezon 1. bölüm olması lazım ayrıca aras bulut iynemli değil ilker kaleli.
  8. kutaybey

360hz DENEYİM TESTİ ,

ciddi ciddi 60hz monitörde 360hz tazeleme görebileceğine mi inandın?
  9. kutaybey

Filtre kahve önerisi

moliendo , lavazza , julius meinl benim önerim , siz kahveleri deneye deneye eleyip favori kahvenize ulaşabilirsiniz.
  10. kutaybey

Erkek parfüm önerisi.

aga o parfüm değil ya su. 700 tl ye 400 ml su alıyorsun ne gerek var. muadil güzel bir parfüm alsan bile uzun süre götürecektir zaten.
  11. kutaybey

Erkek parfüm önerisi.

alacağının fiyatı ve senin bütçen ne? 1737634891 evet ayrıca boyner sephora beymen veya bilindik parfümeriler dışında herhangi bir yerden parfüm satın alma.
  12. kutaybey

TYT netleri nasıl artar?

mesaj sayısını artırmak için yazmış fazla takma.
  13. kutaybey

En sevdiğiniz yemek nedir?

bursalıyım ben bilmiyorum
  14. kutaybey

🚨🚨 ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI!

değil ya 9 yıldır izliyorum bende sıkıntı yok
  15. kutaybey

LGBT'li olmak bir tercih midir hastalık mıdır?

kesinlikle hastalıktır.
  16. kutaybey

Starbucks küçülmeye gidiyor❗️

ben buraya Kafka'yı getirsem senin yazdığını anlamaz dingil. sabahtan beridir millete ahkam kesiyorsun , ne gibi bir cevap verebilirim buna. susmayı tercih ediyorum. " 😂 " bunu atmaya devam et. yazıları yazarken yüz ifadelerin az çok tahmin ediliyor zaten.
  17. kutaybey

ne kadar kitap okuduğun kesme işaretlerinden belli oluyor. ayrıca yazdığın yazıda virgülün ne kadar önemli olduğu da açıkça kendini belli ediyor.
  18. kutaybey

filistin denen ülkenin tamamen masum olduğunu , savaştan kaçtığını ve gereksiz yere saldırıya uğradığını düşünüyorsun , ki bu tamamen yanlış. israilin arkasındaki ülkelerin fazla ve güçlü olması filistini sanki masum gibi gösterse de aslında savaşı başlatan ülke filistin. bu , israil haklı ben...
  19. kutaybey

şu devirde kahvenin bile lüks görünmesinin ve kahveyi özendirmeye çalışmanın ne kadar acınası bir durum olduğunun yanı sıra bu durum aynı zamanda trajikomik...
  20. kutaybey

İsrail markalarını boykot etmek mantıklımı?

neden mantıklı? , bize ne gibi bir katkısı var ve bunun sonucunda neyi kazanacağız veya sahip olacağız? yanlış anlama , meraktan soruyorum.
Top Bottom