burada çeşit çok ama daha önce filtre kahve evde yapıp da içmedim makinesine karar verdim şimdi önereceğiniz filtre kahveyi almak kaldı
hafif içim istiyorsanız Julius Meinl President önerebilirim.burada çeşit çok ama daha önce filtre kahve evde yapıp da içmedim makinesine karar verdim şimdi önereceğiniz filtre kahveyi almak kaldı
İçimi sertten hafife göre Tchibo Gold, Mehmet Efendi Columbia, Jacobs Monarch önerebilirim.burada çeşit çok ama daha önce filtre kahve evde yapıp da içmedim makinesine karar verdim şimdi önereceğiniz filtre kahveyi almak kaldı
lavazza ve tchibodan sasmayınburada çeşit çok ama daha önce filtre kahve evde yapıp da içmedim makinesine karar verdim şimdi önereceğiniz filtre kahveyi almak kaldı
filtre kahve makinesi için kağıtta alıyorlar ya alırken bakmam gereken bir özellik birşeyi var mıdır yoksa herhangi bişi alsam olur mulavazza ve tchibodan sasmayın
Yok o farketmiyorfiltre kahve makinesi için kağıtta alıyorlar ya alırken bakmam gereken bir özellik birşeyi var mıdır yoksa herhangi bişi alsam olur mu