Çözüldü✓ Sistem için ekran kartı önerisi?

Forumu gez dolaş dostum bak bu ramleri 6000 MHz kullanmak isteyince xpm yada expo olsun açınca mavi ekran sorunları yaşayanlar var stabil çalışmıyor yani.
yoo ben yaşamıyorum , expo açılmıyordu biosu güncelledim sorunsuz kullanıyorum şu an sorun çekenlerin çoğunun çözümü basit.

yoo ben yaşamıyorum , expo açılmıyordu biosu güncelledim sorunsuz kullanıyorum şu an sorun çekenlerin çoğunun çözümü basit.
E tamam 1000 kişi kullanıyorsa 50 kişisi problem yaşıyor kronik olmadığını iddia edemezsin yaşamıyacağın anlamına da gelmiyor stabil değil çünkü mavi ekran vs.

Oda o
çok mantıklı olmaz ya 9080xt bekle bence bu sene bitmeden çıkacak sanırım çok bir şey kalmadı.
Olur hocam sorun değil ekran kartını sattıktan sonra yeni ekran kartı alana kadar Geforcenow ultimate takılırım olmadı sorun yok ekran kartsız takılmak üzmez beni 🥲😂

Rami almıştım ama xmp açık 1 2 gün denerim sorun olursa iade ederim mecbur

Ama güç performans olarak 6900xt veya 6800xt daha iyi değil mi ?
iyi ama şöyle düşün. riskli bir seri 6000 serisi. tamamen kumar. mining yapılma ihtimali çok yüksek, garantileri bitmiş. en iyi seçenek 7000 serisi kart olacaktır. kutulu garantili. bir sıkıntı çıkarttığında gönderirsin servise. bende 6900xt var. garantisiz ikinci el almıştım. geçen tamire yolladım. başın ağrımaz en azından. arkadaşın dediği 9060 xt yi de değerlendirebilirsin.

E tamam 1000 kişi kullanıyorsa 50 kişisi problem yaşıyor kronik olmadığını iddia edemezsin yaşamıyacağın anlamına da gelmiyor stabil değil çünkü mavi ekran vs.t
tamam işte sorun yaşayanların çoğu bu yüzden yaşıyor benim ana kartımda çöp bu arada b650 s2h ona rağmen bios updatesi çözdü sorunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda o
Olur hocam sorun değil ekran kartını sattıktan sonra yeni ekran kartı alana kadar Geforcenow ultimate takılırım olmadı sorun yok ekran kartsız takılmak üzmez beni 🥲😂
normalde 5080 süperi önerirdim de durumları biliyorsun 24g vram koyup aynı kartı çıkaracaklar +5-10k TL ye 9080xt için de emin konuşmamak lazım sen bi kartların çıkmasını bekle :D

tamam işte sorun yaşayanların çoğu bu yüzden yaşıyor benim ana kartımda çöp bu arada b650 s2h ona rağmen bios updatesi çözdü sorunu.

normalde 5080 süperi önerirdim de durumları biliyorsun 24g vram koyup aynı kartı çıkaracaklar +5-10k TL ye 9080xt için de emin konuşmamak lazım sen bi kartların çıkmasını bekle :D
Hocam aslında yıl sonu çılgınlık yapıp 5090 da çekebilirim

Bend
Merhabalar kız kardeşime sistem diziyorum genelde Valorant roblox vs. Gibi oyunlar oynuyor ve 1080p oluyor ,geçenlerde Abdullah Bey'in 20 000 TL fiyata sistem önerisi videosunu izledim yaklaşık 16.000 TL ye diğer parçaları aldım SSD ve kasa farklı onun dışında işlemci , ram , anakart aynı parçalardan oluşuyor. Bunun için 2.el ekran kartlarına yöneldim onu da yaklaşık 15 Bin tl gibi bir fiyata almak istiyorum fakat tam olarak nasıl bir ekran kartı alacağım fikrim yok. Bu fiyatlarda 7700xt , 6800xt gibi ekran kartları var fakat bir türlü karar veremiyorum.
Sistem parçaları şu şekilde..
Kasa - Ram - SSD - Anakart - İşlemci
Bende ki ürün temiz hocam ilanı bıraktım dm den incele akşam furmark da atarım nasıl istersen

fena bir çılgınlık XD
Fakat en ucuz 5090 110 bin üzerinde sanırım bakmadım ama tahminen çok pardon 120k üstü fiyatları 😂🥲🥲

Bend
Bende ki ürün temiz hocam ilanı bıraktım dm den incele akşam furmark da atarım nasıl istersen

Fakat en ucuz 5090 110 bin üzerinde sanırım bakmadım ama tahminen
temiz olduğuna şahidim sistem parçalarını ben önerdim kendisi alıp topladı.

Aldım hocam iki taraf içinde hayırlısı olsun. Şuanda kafamdaki sorunlar ram ve psu açıkcası.
patrior viper venom 6000mhz cl30 ramleri kullanabilirsin , psu olarak msi mag a750bn indirimde şu an C kalite güzel bir psu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri