Neler Yeni

Dizi sahnesini hatırlayamadım

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
Dostlar bir dizi sahnesi vardı otobüste patlama oluyordu sonra kızın biri başrole amca kolum yok kolumu gördün mü falan diyordu
aras bulutun dizisi miydi emin değilim aklıma geldi birden youtube da aradım aradım bulamadım :D bilen var mı

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kutay
Dostlar bir dizi sahnesi vardı otobüste patlama oluyordu sonra kızın biri başrole amca kolum yok kolumu gördün mü falan diyordu
aras bulutun dizisi miydi emin değilim aklıma geldi birden youtube da aradım aradım bulamadım :D bilen var mı
poyraz karayel 2. veya 3. sezon 1. bölüm olması lazım ayrıca aras bulut iynemli değil ilker kaleli.

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poyraz karayel 2. veya 3. sezon 1. bölüm olması lazım ayrıca aras bulut iynemli değil ilker kaleli.
helal sana! O kadar önceden izlemiştim ki bir an aklıma geliverdi garip şekilde hahaha bulana kadar 50 kere arama yaptım şimdi buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşkilat olabilir mi?
yok yok poyraz karayel arkadaş doğru bildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

off ne travmatik diziydi be kimi sezon saçmalasalar da oyunculuklar sahneler çekimler vs harika sahneleri vardı bak sahneyi izleyince sıfırdan başlayasım geldi

Son düzenleme:

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kutay
off ne travmatik diziydi be kimi sezon saçmalasalar da oyunculuklar sahneler çekimler vs harika sahneleri vardı bak sahneyi izleyince sıfırdan başlayasım geldi
hoca son sezonu berbattı ya geçenlerde sıfırdan başladım 2 haftada 3. sezona geldim , 3. sezonda 5 6 bölüm ilerleyebildim , çok kötü yapmışlar.

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hoca son sezonu berbattı ya geçenlerde sıfırdan başladım 2 haftada 3. sezona geldim , 3. sezonda 5 6 bölüm ilerleyebildim , çok kötü yapmışlar.
yüzde 90 çöp olsa da yine yüzde 10luk çok iyi sahneleri vardı bence ama dediğin gibi gereksiz uzattılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom