Arama sonuçları: *

1. Carpenoctem

300-350 tl arası kulKLIK ÖNERİSİ

Kulaklıkta titreşim olayını bir türlü alaka kuramamışımdır , ses kasarken ya da başka birşeyde rahatsız edici olmuyormudur ? o titreşiminde bir sesi vardır ya, hele ki kulağınızdayken ne bileyim , bana bu kulaklıkların titreşim özelliği saçma geliyor.
  2. Carpenoctem

Oyuncu kulaklık seçimi hakkına

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için 👊
  3. Carpenoctem

Anladım indirim yakalarsak alpha s dediğin gibi olabilir yoksa cloud II alırım bilmiyorum..Steelseries 'i neden önermiyorsunuz merak ettim ? 1592811935 Geçen arkadaşım 450'ye aldı incehesap'ta , pusuya yattım bekliyorum :giggle:
  4. Carpenoctem

Kulaklıklara bakmaktan kafayı yememe az kaldı sanırım 🤦‍♂️
  5. Carpenoctem

Windows 10 O.E.M Key

Bunların arasındaki farklar neler acaba ? bende alacağım ama retail olanı ne oluyor ya da diğerleri ne oluyor bilemedim ? Yardımcı olabilirmisiniz ? Windows 10 Pro RETAIL Windows 10 Pro RETAİL Lisans Anahtarı Windows 10 Pro Lisans Anahtarı Windows 10 Pro Lisans Anahtarı Hemen Teslim 7/24 Destek
  6. Carpenoctem

Ben kendimce bir tablo yaptım özelliklerine göre ama sanırım frekans aralığı ne akdar düşük ve alçak olursa yani geniş olursa sanırım basslar ve tizzler o kadar iyi , onun dışında empedans değerinin düşükmü olması gerekiyor yüksekmi bilemiyorum, dB zaten biliyoruz ayrıca birde driver mm'si de...
  7. Carpenoctem

Yani özellik bakımından yazdığım kulaklıklar arasında mesela bunda bu vardır ama şunda bu yoktur ya da bunda şu azdır, diğerinde falanca değer daha yüksektir, ne bileyim karşılaştırma anlamında bilgilendireceğiniz bir yardım varmı? Kulaklıklar arasında Ohm, empedans, hz - khz, dB, sürücü mm'si...
  8. Carpenoctem

James Donkey 008 7.1 Surround RGB incehesap'ta böyle bir kulaklık var , dizaynı çok güzel durmuyor mu sizce de :giggle: 450TL'ye falan geliyor fiyatı indirim kodu ile birlikte ama kullanan arkadaşlar var mı bilmiyorum , bir de HyperX ve Razer lardan sonra böyle bir şey tatmin eder mi...
  9. Carpenoctem

Cloud II ye göre daha mı iyi yeni olduğu için bilemedim ama razer kraken tournament edition da kafamı çok karıştırdı 😫
  10. Carpenoctem

MSI B450 Gaming Plus anakartım, performansa göre biraz arttırabilirim limiti sanırım
  11. Carpenoctem

Arkadaşlar merhaba , 700-750 TL bütçe var ; genellikle Escape From Tarkov , Call of duty , battlefield , mortal kombat , diablo , heroes of storm , NBA tarzı oyunlar oynuyorum. Frekans Aralıkları Ohm Değeri dB Seviyesi, hz aralığı gibi özellikler sanırım kulaklıkların performans olarak...
Top Bottom