Neler Yeni

Oyuncu kulaklık seçimi hakkına

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
Kulaklıklara bakmaktan kafayı yememe az kaldı sanırım 🤦‍♂️

T.P.G.

80+ Titanium
Alıntıyı görüntüle

Ben kendimce bir tablo yaptım özelliklerine göre ama sanırım frekans aralığı ne akdar düşük ve alçak olursa yani geniş olursa sanırım basslar ve tizzler o kadar iyi , onun dışında empedans değerinin düşükmü olması gerekiyor yüksekmi bilemiyorum, dB zaten biliyoruz ayrıca birde driver mm'si de önemli sanırım ne kadar mm olarak büyük olursa kulaklıktaki sürücüler o kadar güzel ses mi veriyor ? Profosyönel olarak aydınlatacak biri varmı :unsure:
Teknik özellikler pek bir şey ifade etmez sadece bilgi verir. Size önerim alabilirseniz Alpha S alamazsanız Cloud ll almanız. Arctis serisinden uzak durun yeter.

Keremls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem
Dostum merhaba sinerjide şu an razer TE 600 TL eğer düşünüyorsan fiyatı gayet güzel

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
Teknik özellikler pek bir şey ifade etmez sadece bilgi verir. Size önerim alabilirseniz Alpha S alamazsanız Cloud ll almanız. Arctis serisinden uzak durun yeter.
Anladım indirim yakalarsak alpha s dediğin gibi olabilir yoksa cloud II alırım bilmiyorum..Steelseries 'i neden önermiyorsunuz merak ettim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum merhaba sinerjide şu an razer TE 600 TL eğer düşünüyorsan fiyatı gayet güzel

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen arkadaşım 450'ye aldı incehesap'ta , pusuya yattım bekliyorum :giggle:

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Efe Kapan
kuzenimde var ama çok memnun hyper x cloud 2 önerrim isterseniz bıraz da bütçenize para ekleyipCORSAİR GAMİNG VOİD PRO RGB DOLBY 7.1 KABLOSUZ SPECİAL EDİTİON PREMİUM GAMİNG KULAKLIK önerrim kendim kullanıyorum çok memnunum

T.P.G.

80+ Titanium
Anladım indirim yakalarsak alpha s dediğin gibi olabilir yoksa cloud II alırım bilmiyorum..Steelseries 'i neden önermiyorsunuz merak ettim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen arkadaşım 450'ye aldı incehesap'ta , pusuya yattım bekliyorum :giggle:
Fiyatlarına göre çok kötüler F/P oranları düşük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için 👊

Top Bottom