Neler Yeni

Oyuncu kulaklık seçimi hakkına

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
Arkadaşlar merhaba , 700-750 TL bütçe var ; genellikle Escape From Tarkov , Call of duty , battlefield , mortal kombat , diablo , heroes of storm , NBA tarzı oyunlar oynuyorum. Frekans Aralıkları Ohm Değeri dB Seviyesi, hz aralığı gibi özellikler sanırım kulaklıkların performans olarak kalitesini belirliyor, tabi malzeme kalitesini de es geçmeyelim ve kullanan arkadaşlar da varsa - ve + larını paylaşırsa sevinirim.

Razer Kraken Ultimate
Razer Kraken Tournament Edition
Hyperx Cloud Alpha S H
Hyperx Cloud II Gaming

Arkadaşlar bu 4 kulaklık arasında kaldım , rica etsem özellikleri bakımından hangisini tercih etmem doğru olur acaba ?
Yardımcı olursanız sevinirim  🙏

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ben olsam Cloud 2 tercih ederdim. Eski ama bence hala kaliteli bir kulaklık.

T.P.G.

80+ Titanium
Yalniz Alpha S bürçeyi aşıyor anakartınız nedir? Ona gore öneri yapacagım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam Cloud 2 tercih ederdim. Eski ama bence hala kaliteli bir kulaklık.
Eski olması zaten önemli değil :). Ses yongası iyiyse Cloud Alpha daha mantıklı.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
Arkadaşlar merhaba , 700-750 TL bütçe var ; genellikle Escape From Tarkov , Call of duty , battlefield , mortal kombat , diablo , heroes of storm , NBA tarzı oyunlar oynuyorum. Frekans Aralıkları Ohm Değeri dB Seviyesi, hz aralığı gibi özellikler sanırım kulaklıkların performans olarak kalitesini belirliyor, tabi malzeme kalitesini de es geçmeyelim ve kullanan arkadaşlar da varsa - ve + larını paylaşırsa sevinirim.

Razer Kraken Ultimate
Hyperx Cloud Alpha S H
Hyperx Cloud II Gaming

Arkadaşlar bu 4 kulaklık arasında kaldım , rica etsem özellikleri bakımından hangisini tercih etmem doğru olur acaba ?
Razer Kraken Tournament Edition kullanıyorum. Çok memnunum. Kulak yastıkları oldukça büyük ve uzun kullanımlarda kulağınızı sıkmıyor acıtmıyor. Oldukça rahat. Ses kalitesi çok iyi, FPS tarzı oyun oynuyorum sıklıkla kim nerde her zaman biliyorum en ufak çıtı bile alıyor. Muzik kaliteside çok iyi basslar vs. Kendim kullandığım ve memnun olduğum için RK tournament e. önerebilirim. Diğer kulaklıkları kullanmadım yorum yapamayacağım.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

Razer Kraken Ultimate
Hyperx Cloud Alpha S H
Hyperx Cloud II Gaming

Alpha S

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalniz Alpha S bürçeyi aşıyor anakartınız nedir? Ona gore öneri yapacagım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski olması zaten önemli değil :). Ses yongası iyiyse Cloud Alpha daha mantıklı.
MSI B450 Gaming Plus anakartım, performansa göre biraz arttırabilirim limiti sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
James Donkey 008 7.1 Surround RGB

incehesap'ta böyle bir kulaklık var , dizaynı çok güzel durmuyor mu sizce de :giggle: 450TL'ye falan geliyor fiyatı indirim kodu ile birlikte ama kullanan arkadaşlar var mı bilmiyorum , bir de HyperX ve Razer lardan sonra böyle bir şey tatmin eder mi bilemedim fiyatına göre... 🤔

T.P.G.

80+ Titanium
James Donkey 008 7.1 Surround RGB

incehesap'ta böyle bir kulaklık var , dizaynı çok güzel durmuyor mu sizce de :giggle: 450TL'ye falan geliyor fiyatı indirim kodu ile birlikte ama kullanan arkadaşlar var mı bilmiyorum , bir de HyperX ve Razer lardan sonra böyle bir şey tatmin eder mi bilemedim fiyatına göre... 🤔
Cloud Alpha daha iyidir. JD almayın dip ses sorunlular. Cloud Alpha en iyisidur bu bütçede :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
Yani özellik bakımından yazdığım kulaklıklar arasında mesela bunda bu vardır ama şunda bu yoktur ya da bunda şu azdır, diğerinde falanca değer daha yüksektir, ne bileyim karşılaştırma anlamında bilgilendireceğiniz bir yardım varmı? Kulaklıklar arasında Ohm, empedans, hz - khz, dB, sürücü mm'si gibi... Bunlardan kimse bahsetmemiş, bu özelliklere göre bu 4 model arasında üstünlük sağlayan hangisi mesela?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can Sipahioğlu
comp.jpg

Ben kendimce bir tablo yaptım özelliklerine göre ama sanırım frekans aralığı ne akdar düşük ve alçak olursa yani geniş olursa sanırım basslar ve tizzler o kadar iyi , onun dışında empedans değerinin düşükmü olması gerekiyor yüksekmi bilemiyorum, dB zaten biliyoruz ayrıca birde driver mm'si de önemli sanırım ne kadar mm olarak büyük olursa kulaklıktaki sürücüler o kadar güzel ses mi veriyor ? Profosyönel olarak aydınlatacak biri varmı :unsure:

Son düzenleme:
Top Bottom