Arama sonuçları: *

1. lorddraq

Çözüldü✓ Fan Hızını bir türlü düşüremiyorum

O fan hatası devam ederse kasadaki düşük RPM'li fanlardan birini takabilirsin devir ayarı yapamasa bile RPM düşük olduğu için ses yapmaz. Ya da PWM özellikli bir fan alırsan çoklayıcıyla birlikte dördünü cpu fana tak.
  2. lorddraq

Sys_fan'larda, 4 pin bağlantıya 3 pin takınca dc moduna alınıp voltajla devir kontrolü yapılabiliyor eğer anakart destekliyorsa. Asus destekliyor bildiğim kadarıyla, senin bu fanların üçü de üç pin. Cpu fana takınca pwm dışında bir seçenek olmuyor anladığım kadarıyla. Aynı fanları sys_fana...
  3. lorddraq

Dispatn? Asus'un programını Windows'tan bi kapatır mısın? Sil ve yükleme hatta sonra BIOS'tan fanları manuel ayarlara getirip bi manuel ayar yapmayı dene. 1717275516 Qfan control neden disable? 1717275903 Fanlar 3 pin mi 4 pin mi?
  4. lorddraq

Bu işaretlediğim yeri dc yapar mısın? Daha sonra da q-fan control'de optimize all diyip tüm fanları bir ayarlasın.
  5. lorddraq

Optimize ayarı gibi bir ayar yaptın mı? BIOS'tan Fanın huyunu suyunu öğreniyor anakart, benim de başıma geldi ordaki ayarlardan düzeltiyorsun. BIOS ayarlarını bi videoya çekip atar mısın? 1717271483 3 pin fan 4 pine bağlanır data olur merak etme. Senin kastettiğin PWM fan, PWM fanlar hız...
  6. lorddraq

Kardeş BIOS'a gir CPU fan ayarlarına gir ordan Pwm değil de voltaj kontrolünü seç bi de Asus'un kendi fan yapılandırması var onu da ayarla sorunun çözülür 1717260343 Molex'ten bağlarsa sürekli full devirde çalışır. Molexleri arka arkaya bağlayıp 3 pinli olanı anakart CPU fan kısmına bağlarsan o...
  7. lorddraq

🔥İndirim Asus i3 12.Nesil Laptop 9.760₺🔥😱

Tam bu videoyu atacaktım sen atmışsın😂 Asus'a karşı bi ön yargım yok, hatta gaming laptopları hoşuma da gidiyor, tercih de ederim ama bu ultrabook fetişine ben de çok kıl oluyorum. Bu tarz bilgisayarlar bir süre sonra sorun çıkarmak zorunda çünkü ısınıyorlar, incecik yapıyorlar, küçücük fan hava...
  8. lorddraq

Arnica Bora 5000 ET11371

Arnica Bora 5000 11371, bu süpürge nasıl? Kullananlarınız var mı? Sulu sistem bir süpürge, düşüncelerinizi de alabilirim.
  9. lorddraq

4060 ti ryzen 5 5600 23,999 alınır mı ? (pesın fıyatına 6 taksıt)

500 TL fark için onu aldığına değer mi emin olamadım, b modeli daha üst bir model ama RAM slotu 2 PCI x16 1 tane diğerleri x1, M2 slotu 1 tane. Çok fark yok detayları kurcalamadım ama benim kastettiğim en az b450 gaming plus max idi :) bütçen yoksa böyle de kalabilir yani anakarttan yana sıkıntı...
  10. lorddraq

4060 ti ryzen 5 5600 23,999 alınır mı ? (pesın fıyatına 6 taksıt)

Yani ben olsam anakartı 4 ram slotlu bir model alırdım, ilerde Ram yükseltmesi yaptığında daha rahat edersin, her parçayı değiştiriyorsun ama anakart en zor değiştirdiğin parçalardan oluyor, yani zor değiştirmekten kastım anakart yükselteceğine ekran kartı veya işlemci yükselteyim diyorsun o...
  11. lorddraq

GIBIRNET'e Geçiş ve İndirim Kodları

Arkadaşlar bu başlığı oluşturmamın sebebi Millenicom'un 260 TL'den 379,9 TL'ye çıkmasıdır. Piyasadaki en uygun 2 ISS'den biri artık uygun değil bu yüzden GIBIRNET'e geçiş yapıyorum. Fiyatı 220-250 TL arası Adamlar şu anki fiyatın Temmuz 2024'e kadar geçerli olduğunu söyledi, zaten 1 yıllık...
  12. lorddraq

LOGİTECH F710 BAĞLANTI SORUNU YARDIM

Aslında çözümü çok basit: "Almayın." Ben 2 farklı f710 ile denedim, ikisinde de bağlantı kopuyor, cihaz kendini resetliyor, ışığı yanıp sönüyor ve o süre zarfında drift sorununa benzer bir sorun oluşuyor ama yazılımsal bir sıkıntı, cihaz bağlanınca düzeliyor. Anladığım kadarıyla kalıcı bir...
  13. lorddraq

❌İndirim Bitti! Philips 23.8" 144Hz 1ms HDMI+DP FreeSync FullHD VA 2.357,17 TL

GAJ modelinde ghosting yaptığını okudum ama GSJ modelinde görmedim. Kullanıyor musunuz bu monitörü?
  14. lorddraq

Canon E414 Kartuşu Tamamen Temizleme

Canon E414 yazıcının renkli kartuşuna fazla mürekkep bastım, hafif taştı ama deliklerden sızdırmadım hemen geri çektim. Dolumu yaptıktan sonra kırmızı rengin sarıya mavinin ise yeşilimsi bir renge döndüğünü gördüm. Sanırım fazla dolumdan dolayı iç kısımdan mürekkep sızması oldu. Bende vakum...
  15. lorddraq

Logitecg F710 sitesindeki yazılımları yükledikten sonra titreşim çalışmaz oldu

F710'un sitesindeki iki yazılımı ( connect utiliy ve gaming software) yükledikten sonra titreşim çalışmaz oldu. Kolu daha yeni satın aldım. Başka bir PC'de denediğimde çalışıyor yani titreşimde, pilde vs. sorun yok. Sorun tamamen bu iki saçma yazılımdan kaynaklanıyor. Onlara dair ne varsa sildim...
  16. lorddraq

Tek Katlı Basit Mevcut Bir Yapıyı Ücretli 3D Görselleştirme Yardımı

Merhaba arkadaşlar! Başlıkta nerdeyse konuyu özetledim. Ücreti mukabilinde hali hazırda tek katlı bir yapıyı sadece görsel amaçlı, resmi işlemlerde kullanılmayacak, olarak 3D olarak plankotesi ve fotoğraflarıyla sanal ortama aktaracak mimarlık öğrencisi ya da mimar arkadaşlar arıyorum...
  17. lorddraq

Trust GXT590 Bosi Kronik Sorun Var mı?

Bu gamepadi kullanan arkadaşlar herhangi bir kronik sorun gördünüz mü? Ben satın aldım yakın zamanda joystick ve tetik tuşlarında titreme vardı. Gerginliği orta seviyelere getirdiğinizde imleç sağa sola titriyordu bu yüzden iade ettim. Sorun kronik mi diye merak ediyorum. Gamepad çok hoşuma...
  18. lorddraq

Yardım Çok uzun USB kablosu PC'nin USB girişine zarar verir mi?

Arakaşlar bazı alışveriş sitelerde çok uzun USB kablosunun USB girişini bozduğu yönünde yorumlar gördüm, kaç metrelik olduğunu hatırlamıyorum ama 5m ve yukarısı olması lazım. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Ben mesela 5m USB uzatma kablosu almak istiyorum bunu da kasayı TV'ye...
  19. lorddraq

❌İndirim Bitti! Trust GXT 590 Bosi Wireless Gamepad 299 TL

Ben de yeni satın aldım da joystickler ve tetik tuşlarında orta gerginliklerde titreme var o yüzden iade ettim. Denetim masası>donanım ve ses>aygıtlar ve yazıcılardan gamepad'i bulun sağ tıklayın oyun kumandası ayarlarından özellikleri seçip tuşları kontrol edin.
  20. lorddraq

Trust GXT 590 Bosi Kablosuz Gamepad alınır mı?

Biraz geç bir cevap ama bu ürünü daha yeni Mediamarkt'tan aldım, kolun joystickleri ve trigger tuşları titreme yapıyor. En dandik snopy kolda bile böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Kolun tuşlarının gerginliği %0 ile % 100 arasındaki değerlerde kendi kendine ufak sağ sol hareketleri yapıyor...
Top Bottom