Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Philips 23.8" 144Hz 1ms HDMI+DP FreeSync FullHD VA 2.357,17 TL

El-Turco

80+ Bronze
Rampage yetkilisi hariç rampage marka monitör öneren kalmadı kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata ghostingli ve kronik sorunları olan ürün alacağınıza 2. el bilindik bir ürün alın daha iyi.
Doğrudur kanka eski kullanıcıları aklıma gelince paylaşayım dedim

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

Arda_07

80+ Bronze

bence fiyatı baya iyi şubatta bile 3400 den satılmış
ghosting yapıyor ama ben pek rahatsız olmadım alınabilir

Teknoraks dan daha önce bir şey alan oldumu yeni keşfettim bu satıcıyı.
buradan laptop alacaktım yorumları iyi duruyordu sonra indirimle başka satıcıdan aldım, bi denenir bence

Furkanozr

80+ Silver
Teknoraks güvenilir bir satıcı bu aralar çoğu üründe iyi indirimler yapıyor

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
ghosting yapıyor ama ben pek rahatsız olmadım alınabilir

buradan laptop alacaktım yorumları iyi duruyordu sonra indirimle başka satıcıdan aldım, bi denenir bence
GAJ modelinde ghosting yaptığını okudum ama GSJ modelinde görmedim. Kullanıyor musunuz bu monitörü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Zeynep_Akgul
Trendyoldan Teknoraks isimli Gaziantep firmasından asus marka dizüstü bilgisayar aldım, bilgisayar kendi kendine kapanmaya başladı , o dönem ilgilenemedim. Asus yetkili servise gönderdiğimde, laptopun yetkisiz açıldığını, vida bombe izleri olduğunu hatta yanlış takıldığını,sıvı teması olduğuun söylendi. Şok geçirdim. Gözüm gibi baktığım laptopun bana bozuk kakalandığını anladım, iade istedim, yapmadılar. Tüketici hakları heyetine başvuracağım. Asla bu siteden bir şey satın almayın. Güvenilir firmalardan alın. Hakkımı helal etmiyorum. Aldığım fiyattan fazla tamir parası istediler.

Ekler

• Asus.JPG
    Asus.JPG
    87 KB · Hit: 43

Arda_07

80+ Bronze
Trendyoldan Teknoraks isimli Gaziantep firmasından asus marka dizüstü bilgisayar aldım, bilgisayar kendi kendine kapanmaya başladı , o dönem ilgilenemedim. Asus yetkili servise gönderdiğimde, laptopun yetkisiz açıldığını, vida bombe izleri olduğunu hatta yanlış takıldığını,sıvı teması olduğuun söylendi. Şok geçirdim. Gözüm gibi baktığım laptopun bana bozuk kakalandığını anladım, iade istedim, yapmadılar. Tüketici hakları heyetine başvuracağım. Asla bu siteden bir şey satın almayın. Güvenilir firmalardan alın. Hakkımı helal etmiyorum. Aldığım fiyattan fazla tamir parası istediler.
kutusu açılmış ürünü sorgulamadan alırsan daha beterini de yaşarsın, asus laptop kutularında siyah bant olur o kesilmişse zaten kabul etmeyeceksiniz

Top Bottom