Doğrudur kanka eski kullanıcıları aklıma gelince paylaşayım dedimRampage yetkilisi hariç rampage marka monitör öneren kalmadı kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata ghostingli ve kronik sorunları olan ürün alacağınıza 2. el bilindik bir ürün alın daha iyi.
Ön yargı değil kullanıcı deneyimlerini aktarıyorum, bozulup bozulmaması önemli değil önemli olan doğru bir bakış açısıyla test edip karar vermek.Bıkmadınız şu önyargılardan.
2 yıldır rampage monitör kullanıyorum. Tık yok taş gibi hala.
amazondan bir ara hdd almıştık sonra iptal edip bizi uğraştırmıştı teknoraks adlı firmaTeknoraks dan daha önce bir şey alan oldumu yeni keşfettim bu satıcıyı.
ghosting yapıyor ama ben pek rahatsız olmadım alınabilirPhilips 242E1GSJ/27 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 242E1GSJ/27 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 242E1GSJ/27 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.232,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bence fiyatı baya iyi şubatta bile 3400 den satılmış
buradan laptop alacaktım yorumları iyi duruyordu sonra indirimle başka satıcıdan aldım, bi denenir benceTeknoraks dan daha önce bir şey alan oldumu yeni keşfettim bu satıcıyı.
aldıysan h.oalınır mı dostlar monitöre ihtiyacım var
bu monitörün ucuz olması garip geldi alınır mı
GAJ modelinde ghosting yaptığını okudum ama GSJ modelinde görmedim. Kullanıyor musunuz bu monitörü?ghosting yapıyor ama ben pek rahatsız olmadım alınabilir
buradan laptop alacaktım yorumları iyi duruyordu sonra indirimle başka satıcıdan aldım, bi denenir bence
panelde sadece boyut farkı var ikisi de va panel ghosting olmama imkanı yok, 242e1gaj kullanıyorumGAJ modelinde ghosting yaptığını okudum ama GSJ modelinde görmedim. Kullanıyor musunuz bu monitörü?
Trendyoldan Teknoraks isimli Gaziantep firmasından asus marka dizüstü bilgisayar aldım, bilgisayar kendi kendine kapanmaya başladı , o dönem ilgilenemedim. Asus yetkili servise gönderdiğimde, laptopun yetkisiz açıldığını, vida bombe izleri olduğunu hatta yanlış takıldığını,sıvı teması olduğuun söylendi. Şok geçirdim. Gözüm gibi baktığım laptopun bana bozuk kakalandığını anladım, iade istedim, yapmadılar. Tüketici hakları heyetine başvuracağım. Asla bu siteden bir şey satın almayın. Güvenilir firmalardan alın. Hakkımı helal etmiyorum. Aldığım fiyattan fazla tamir parası istediler.aldıysan h.o
kutusu açılmış ürünü sorgulamadan alırsan daha beterini de yaşarsın, asus laptop kutularında siyah bant olur o kesilmişse zaten kabul etmeyeceksinizTrendyoldan Teknoraks isimli Gaziantep firmasından asus marka dizüstü bilgisayar aldım, bilgisayar kendi kendine kapanmaya başladı , o dönem ilgilenemedim. Asus yetkili servise gönderdiğimde, laptopun yetkisiz açıldığını, vida bombe izleri olduğunu hatta yanlış takıldığını,sıvı teması olduğuun söylendi. Şok geçirdim. Gözüm gibi baktığım laptopun bana bozuk kakalandığını anladım, iade istedim, yapmadılar. Tüketici hakları heyetine başvuracağım. Asla bu siteden bir şey satın almayın. Güvenilir firmalardan alın. Hakkımı helal etmiyorum. Aldığım fiyattan fazla tamir parası istediler.