Neler Yeni

4060 ti ryzen 5 5600 23,999 alınır mı ? (pesın fıyatına 6 taksıt)

Emurah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrah küçükaydın

Erkonl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Abdülhamid
Bence gayett güzel ekran kartı 3 fanli ben de sistem aldın benim ekran kartı rtx 4060 ti VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit aynısı ama iki fanli si
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba paylaştığım sistem nasıldır alınır mı alınır ise hangi özelleştirmeleri yapmalıyım ?

Ssd yi 1 TB yap alıcaksan kesin o

merhaba paylaştığım sistem nasıldır alınır mı alınır ise hangi özelleştirmeleri yapmalıyım ?

Ama bu ddr4 sistem yine bir sor soruştur öyle al

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez

Yani ben olsam anakartı 4 ram slotlu bir model alırdım, ilerde Ram yükseltmesi yaptığında daha rahat edersin, her parçayı değiştiriyorsun ama anakart en zor değiştirdiğin parçalardan oluyor, yani zor değiştirmekten kastım anakart yükselteceğine ekran kartı veya işlemci yükselteyim diyorsun o yüzden dedim. Bi de 2 M2 slotlu alırsan senin için daha iyi olur şu an SATA SSD'ler nerdeyse M2'lerden daha pahalı :) Ya da en azından PCI express x8 slotu falan olan modelden al ona da bi dönüştürücüyle M2 NvMe'ler takılıyor olması lazım :)

Emurah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrah küçükaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ben olsam anakartı 4 ram slotlu bir model alırdım, ilerde Ram yükseltmesi yaptığında daha rahat edersin, her parçayı değiştiriyorsun ama anakart en zor değiştirdiğin parçalardan oluyor, yani zor değiştirmekten kastım anakart yükselteceğine ekran kartı veya işlemci yükselteyim diyorsun o yüzden dedim. Bi de 2 M2 slotlu alırsan senin için daha iyi olur şu an SATA SSD'ler nerdeyse M2'lerden daha pahalı :) Ya da en azından PCI express x8 slotu falan olan modelden al ona da bi dönüştürücüyle M2 NvMe'ler takılıyor olması lazım :)
b450 mı a520 mı sizce arada 500 tl var

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
500 TL fark için onu aldığına değer mi emin olamadım, b modeli daha üst bir model ama RAM slotu 2 PCI x16 1 tane diğerleri x1, M2 slotu 1 tane. Çok fark yok detayları kurcalamadım ama benim kastettiğim en az b450 gaming plus max idi :) bütçen yoksa böyle de kalabilir yani anakarttan yana sıkıntı yok da sadece genişleme yuvaları ilerde keşke dedirtebilir.

Bu sistem daha iyi ssdi yi adata alabilirsin.Biri DDR 4 biri DDR 5 arada sadece 2.5k var o farka her türlü değer.

Bundada taksit imkanı var worldda 6 taksit vade farksız
Bu arkadaşın attığı sistem daha uzun ömürlü ve ileriye dönük olur yani bütçen varsa 7.nesil AMD sistemlere bakmanı tavsiye ederim. Ben upgrade falan yapmam dersen de MSI VENTUS 3X ekran kartı benim daha çok hoşuma gitti.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

İşlemci R5 5600 anakart B550 yap al daha iyi. Hatta bütçe varken 1TB SSD de al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,984
Üyeler
166,862
Son üye
ByQool