Arama sonuçları: *

1. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram almayı planlıyorum.

Yok valla ben aldığım günden beri her oyunda açık tutuyorum. 9 ay oldu alalı. Eski bilgisayarımda da açık tutardım gerçi.
  2. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram almayı planlıyorum.

Ben oyunları hep bileşenlerin kullanım değerleri ve FPS değeri açık bir şekilde oynarım zaten. Hissiyattan bahsetmedim.
  3. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram almayı planlıyorum.

Ben de öyle biliyordum ama zaten single ram kullanırken de normalde alınabilecek en yüksek değerleri alıyordum. Yani ben dual ram takınca fps artmadı demek yerine single ram kullanırken fps düşük değildi demek istiyorum.
  4. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram almayı planlıyorum.

Bende böyle bir fark olmadı :d olduysa 1-2 FPS olmuştur çünkü farketmedim yani aşırı bir fark olduğunu.
  5. kullanmıyorumkolaygelsin

r5 2600 sogutucu önerisi ?

Ben de fiyatlar düşerse Freezer 34 Esports Duo alacağım galiba havalar ısındıkça stok soğutucunun yetmediğini gördüm. Arkadaşlar önermiş zaten ama ben de baya araştırıp onu almaya karar vermiş biri olarak yazmak istedim.
  6. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram almayı planlıyorum.

AMD sistem kullanıyorum single 16 olarak da kullandım, şu an 2x8 olarak kullanıyorum. Hiçbir oyunda FPS artışı olmadı.
  7. kullanmıyorumkolaygelsin

Ram almayı planlıyorum.

2x8 almak daha iyi oluyor APU sistemlerde. Sistemin APU'ysa 2x8 olarak al değilse fark etmiyor, bizzat kendim denedim çünkü.
  8. kullanmıyorumkolaygelsin

150 TL 3 adet 120mm fan önerisi

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/darkflash-cf8-pro-3pin-a-rgb-3x12cm-fan-kit-3lu-P405356114
  9. kullanmıyorumkolaygelsin

Nick değiştirme gelsin lütfen

Nick değiştirme olmadığı için Lara Croft koymadım nickimi :ddd
  10. kullanmıyorumkolaygelsin

MSI MAG Forge 100R VS Corsair Delta rgb

Corsair Carbide Spec Delta kullanıyorum. Hava akışı, malzeme kalitesi, kablolama ve görsellik çok iyi, tavsiye ederim ancak Mag 100R'yi yakından incelemediğim için karşılaştırma yapamayacağım.
  11. kullanmıyorumkolaygelsin

Hadi herkes hayalindeki sistemi yazsın

Sistemim bana yetiyor ama bi tık daha iyi olmasını isterdim. MSI X570 Gaming Pro Carbon, Ryzen 3700X, Inno3D 2060 Super Ichill X3 Ultra, 16x2 Adata XPG Spectrix 4133 MHz.
  12. kullanmıyorumkolaygelsin

PES 2020 LİTE myClub

Uzunca bir yazı varsa o yazının tamamını gör. Ondan sonra açılabilir belki kabul etme seçeneği.
  13. kullanmıyorumkolaygelsin

Originde oyun durduk yere açılıp kapanıyor

Bu sorun daha önce yoktu galiba son güncellemelerden sonra oldu. Origin uygulaması açıkken, belirli aralıklarla mouse imlecimin yanında mavi çember oluşuyordu ve ardından Origin uygulaması minimize durumdan masaüstüne beliriyordu. Bir gariplik var ama ne olduğunu anlayamamıştım. Demin Origin...
  14. kullanmıyorumkolaygelsin

Aksiyon Film Önerisi

Predestination
  15. kullanmıyorumkolaygelsin

6 Yıllık PC' ye Yükseltme?

Öncelikle 2060 super gibi bir ekran kartı alınabilir. İşlemcinin de yetmediğini düşündüğünüz zaman Ryzen 3600 gibi bir işlemciye geçilebilir.
  16. kullanmıyorumkolaygelsin

OEM İşletim Sistemi Nasıl Kurmalıyım?

Senin önce Windowsu kurman lazım bilgisayarına. Kurarken de ya da kurduktan sonra aldığın keyi gireceksin. USB ile Windows 10 kurulum rehberi diye arat googleda, gayet anlaşılır videolar var.
  17. kullanmıyorumkolaygelsin

Vram yeterli mi?

Sanmıyorum, Nvidia kartlarda Vram kullanımı güzel optimize edilmiş oluyor.
  18. kullanmıyorumkolaygelsin

Pubg oynarken monitörüm kapanıyor !

Monitörünüzde uyku moduna geçme süresi falan mı var acaba hiç baktınız mı monitörün kontrol paneline?
  19. kullanmıyorumkolaygelsin

James Donkey 712 Aydınlatma

Yok maalesef.
  20. kullanmıyorumkolaygelsin

İ5 9600k vs Ryzen 5 3600.

Genel olarak 3600 baya fark atıyor ancak tek çekirdek performansında 9600K önde. 3600 almak çok daha mantıklı olacaktır.
Top Bottom