arkadaşlar merhaba kasam darkflash aquarius mesh işlemcim r5 2600 sogutucu önerisi verebılırmsıınız sıvı olmıcak butcem 400 TL tsk ederım..
onceden aldıgım ıslemcım yenı degıl bır kac degısıklık yapıyorum yınede onerın ıcın tsk ederım dıger arkadasda aynı sogutucuyu onermıs notlarıma alıyorum tsk edeırmİşlemciyi almadıysan 1600AF öneririm.Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatı
Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
notlarıma alıyorum ozelıkle ıkıncı ıcın cok olumlu yorumlar tavsıyen ıcın tsk ederımArctic Freezer 34 Esports Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatı
Arctic Freezer 34 Esports Kırmızı CPU Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu ürüne bakabilirsin.
Duo modeli:
Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatı
Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Rica ederiz.onceden aldıgım ıslemcım yenı degıl bır kac degısıklık yapıyorum yınede onerın ıcın tsk ederım dıger arkadasda aynı sogutucuyu onermıs notlarıma alıyorum tsk edeırm
Mesaj otomatik birleştirildi:
notlarıma alıyorum ozelıkle ıkıncı ıcın cok olumlu yorumlar tavsıyen ıcın tsk ederım