Neler Yeni

Ram almayı planlıyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bende böyle bir fark olmadı :d olduysa 1-2 FPS olmuştur çünkü farketmedim yani aşırı bir fark olduğunu.
Nedeni bilmiyorum ama AMD sistemlerde ram GB ve MHz si performans artışı sağlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Nedeni bilmiyorum ama AMD sistemlerde RAM GB ve MHz si performans artışı sağlar

Ben de öyle biliyordum ama zaten single ram kullanırken de normalde alınabilecek en yüksek değerleri alıyordum. Yani ben dual ram takınca fps artmadı demek yerine single ram kullanırken fps düşük değildi demek istiyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben de öyle biliyordum ama zaten single RAM kullanırken de normalde alınabilecek en yüksek değerleri alıyordum. Yani ben dual RAM takınca fps artmadı demek yerine single RAM kullanırken fps düşük değildi demek istiyorum.

Yani sen hissiyatdan bahsediyorsun :D, ölçseydin muhtemelen fark ederdin.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben de öyle biliyordum ama zaten single RAM kullanırken de normalde alınabilecek en yüksek değerleri alıyordum. Yani ben dual RAM takınca fps artmadı demek yerine single RAM kullanırken fps düşük değildi demek istiyorum.
annadm abe :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben oyunları hep bileşenlerin kullanım değerleri ve FPS değeri açık bir şekilde oynarım zaten. Hissiyattan bahsetmedim.
valla genelde o yeni pc alanlarda oluyor pc nin cidden videolardaki fpsleri verip vermediğine ve gücüne bakmak için 1 2 hafta sonra kapatırız o göstericileri oyunumuza bakarız bende öyleyim :D

Top Bottom