erenovich05
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhaba arkadaşlar 2x8gb rammi yoksa 1x16gb rammi almalıyım hangisini almam sizce daha iyi olur? Şimdiden teşekkürler.

8X2 16GB daha fazla FPS ve performans verir.Merhaba arkadaşlar 2x8gb rammi yoksa 1x16gb rammi almalıyım hangisini almam sizce daha iyi olur? Şimdiden teşekkürler.![]()
![]()
![]()
Nasil farketmiyor ? AMD sistem için ramin dual Chanel ve MHz i yuksek olması performans arttırır?2x8 almak daha iyi oluyor APU sistemlerde. Sistemin APU'ysa 2x8 olarak al değilse fark etmiyor, bizzat kendim denedim çünkü.
Nasil farketmiyor ? AMD sistem için ramin dual Chanel ve MHz i yuksek olması performans arttırır?
Nasil farketmiyor ? AMD sistem için ramin dual Chanel ve MHz i yuksek olması performans arttırır?
AMD sistem kullanıyorum single 16 olarak da kullandım, şu an 2x8 olarak kullanıyorum. Hiçbir oyunda FPS artışı olmadı.
İmkan yok YouTube dan izleyin istediğiniz forumda araştırın FPS artar performans artarAMD sistem kullanıyorum single 16 olarak da kullandım, şu an 2x8 olarak kullanıyorum. Hiçbir oyunda FPS artışı olmadı.
AMD sistem kullanıyorum single 16 olarak da kullandım, şu an 2x8 olarak kullanıyorum. Hiçbir oyunda FPS artışı olmadı.
Bende böyle bir fark olmadı :d olduysa 1-2 FPS olmuştur çünkü farketmedim yani aşırı bir fark olduğunu.İmkan yok