Arama sonuçları: *

• Users: Dodo0
  • Order by date
  1. D

Seagate Barracuda 1TB Anlık Kapanma Sorunu

2 ay oldu sanırım
  2. D

gönderdim daha öncesinde bad sectör vardı 0 ürün gönderdiler şimdi sata portunu değiştirdim. Değiştirdikten sonra direk oyundan atıyor normalde en azından birazcık oynatıyordu :cautious:
  3. D

ailemi nasıl ikna ederim?

hepsiburada dan parça parça almıştım ben
  4. D

Taktım fakat sorun yine aynı acaba anakarttamı problem var ?
  5. D

ailemi nasıl ikna ederim?

bütçe sendense bence pek sıkıntı olmaz ilk başta karşı çıkarlar ama sonrasında sıkıntı olmuyor bende öyle olmuştu ilk siparişimde :)
  6. D

Denedim ama nafile nedenini bende bilemiyorum. Tekrar bi deniyeyim farklı porta takmayı. Kabloda problem oldugunu sanmıyorum çünkü başka taktığım zaman çalışıyordu
  7. D

Elimde SSD ve HDD'li sistem var. SSD de sistem HDD de oyunlar yüklü. Hard diskim Seagate Barracuda 1TB 64 MB 7200 RPM Fakat HDD de anlık kapanma sorunu alıyorum. Oyun oynarken anında kapanıyor ve ekrana HDD'nin klasörü geliyor.Yardım edebilirseniz sevinirim...
  8. D

Bi el atın. Yardıma ihtiyacım var.

11. sınıf önemlidir bence derslerine daha cok yoğunlaş daha iyi olur 2 sene dayan uniye geçince daha iyisini toplarsın
  9. D

Oyundan atma sorunu hata vermeden

daha alalı 3 hafta felan oldu ama sonuç yani denicek bir şey yok iade de almıyorlar :/
  10. D

Sanırım kullanmasam daha iyi olur artık :LOL: :LOL: 300 tl boşa gitti üzüldüm
  11. D

Oysaki Dahaya Alalı 3 hafta olmuştu kötü oldu peki bari bir süre oyunlarda idare edebilmesi için yapabileceğim bir şey yokmu tamir edebilirsiniz demişsiniz de tam olarak nasıl tamir edebilirim ?
  12. D

:LOL: Sanırım Damaged Block Çıkıcak İlk aldığımda sanırım %0.1 kadar damaged block çıkmıştı ya da ben öyle hatırlıyorum. Şimdi tekrardan taratıcam 2 saat beklicez yapıcak bişi yok :LOL: Peki Damaged Block çıkarsa ne yapmamız lazım ?
  13. D

1594376946 Vallaha bendede öyle oldu ya
  14. D

Bende de aynı sorun var Sistemde hdd ve ssd var Ssd de sıkıntı olmuyor fakat hdd deki yüklü olan bütün oyunlardan atıyor. Driverlarımda güncel fakat sorun yine aynı format attım ve sonuç yine aynı umarım bir çözüm bulabiliriz.
Top Bottom