Arama sonuçları: *

1. B

Asus n-14 wifi adaptörü bozuldu acil

bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim :) yinede teşekkürler cevaplarınız için
  2. B

Şimdi laptoba taktım ışıkları yanıyor ama kasaya takınca çalışmıyor acaba driver mı eksik bilginiz var mı 1608569876 Kasanın usb girişinde sorun olduğunu düşündüm ama kulaklık takınca çalışıyor usb n14 çalışmıyor
  3. B

:( valla mecbur öyle yapıcaz teşekkürler
  4. B

Arkadaşlar 2-3 aydır sorunsuz çalışıyordu bi anda ışıkları söndü çalışmıyor, tamda ders sunumum vardı acil çözümünü bilen var mı
  5. B

6.900 Liraya Asus Dual 2060 ve Ryzen 5 2600X olan bu sistem alınır mı ?

Kasadan şüpheliyim de gamepower kasaları ve power supplyları bilmiyorum pek iyi marka mı ? Bide 5600xt ve 3600 lü hazır sistem biliyorsanız linki atarsanız memnun olurum.
  6. B

6.900 Liraya Asus Dual 2060 ve Ryzen 5 2600X olan bu sistem alınır mı ?

Dostlar bu sistemin SSDsini WD Blue 500GB 560MB/530MB/s M.2 SSD Disk olarak değiştirip alsam nasıl olur sizce ? Bütçem 7 bin TL dir. Bana gayet iyi bir sistem olarak geldi ama sizede sormak istedim https://www.incehesap.com/geforce-rtx-ray-tracing-pc-battle-gaming-pc-fiyati-45609/
  7. B

DONANIM ARŞİVİ SİSTEM 2 İTOPYA

sistemden memnun musun ve kaça aldın ?
  8. B

İtopya güvenilir mi?

Güvenilir(miş) fakat satış sonrası destek hakkında herkes şikayetçi yani ürün sana gelir ama bi sorun çıkarsa yandın demek oluyor ?
  9. B

Sizce hangi işlemci-ekran kartı ikilisi daha iyi ?

Muhtelemen bir daha pc almayacağım max 5 sene kullanıcam. Tek sebebi yeni ekran kartlarını alamamam olucaksa bu benim için dert değil
  10. B

Üniversite için laptop şart mı ?

3 senedir okuyorum 1 kere bile leptopla işim olmadı tamamen bölümünle alakalı bu
  11. B

Sizce hangi işlemci-ekran kartı ikilisi daha iyi ?

Anakart: Asus Tuf b450 pro gaming Amaç oyun,powerpoint, excel
  12. B

R5 3600 OC’suz stok fan

Teşekkür ediyorum herkese elinize sağlık
  13. B

Amd mi Nvidia mı ?

atma bu zehirli oku işte
  14. B

R5 3600 OC’suz stok fan

Peki o dediklerinizi yapmazsak performans çok düşer mi 1598210792 T6 ya baktım ama takmak zor diyorlar 1598210810 Anladım tşkler 1598210837 T6 yı takmak zor diyorlar ben çok anlamıyorum beceremeyebilirim
  15. B

R5 3600 OC’suz stok fan

OC yapmadan kullansam stok fanı yeterli olur mu ?
  16. B

İtopya mağazasından pc almak

eyvallah beyler teşekkür ediyorum hepinize istanbula gitmekten vazgeçtim
  17. B

yav diyorum paraya kıyıp vatandan mı alsam. Bi ekşi sözlüğe baktım, itopya hakkında adam gibi bir şey yazan nerdeyse yok
  18. B

öyleyse kötü olur hiç 15-20 gün bekleyesim yok. valla dün akşama doğru aradım 1595828963 fakat stokta olmama sorunu varmış, intternetten baktığımda bütün parçalar stokta gözüküyor. bu konuda bilginiz var mı
Top Bottom