Neler Yeni

İtopya mağazasından pc almak

berkerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke erdem
Arkadaşlar merhaba. ben itopyadan bilgisayar alacağım ve kargo süresinin çok uzun olduğu hakkında yorumlar var. Bu yüzden elden almayı düşünüyorum fakat şehir dışında oturuyorum. Yani pcyi almak için ankaradan istanbula gideceğim. Mağazaya gittiğimde istediğim sistemi gün içinde hazırlayıp veriyorlar mı yoksa başka gün mü veriyorlar bilen varsa yanıtlarsa sevinirim. Başka güne veriyorlarsa kalacak yerim yok.

Not: müşteri hizmetlerini aradım açan olmadı

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Aynı gün veriyorlar gidiyorsun vatan computerdaki gibi parçaları söylüyorsun adam gözünün önünde koyuyor masaya yapıyor çalıştırıyor biosa girip girmediğini kontrol edip veriyor diye biliyorum

berkerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı bilgisayarlar'ın parçaları mağazada stokta olmuyormuş o yüzden mağazadan alamama ihtimalin var diye biliyorum. Saat kaçta aradın ?
öyleyse kötü olur hiç 15-20 gün bekleyesim yok. valla dün akşama doğru aradım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı gün veriyorlar gidiyorsun vatan computerdaki gibi parçaları söylüyorsun adam gözünün önünde koyuyor masaya yapıyor çalıştırıyor biosa girip girmediğini kontrol edip veriyor diye biliyorum
fakat stokta olmama sorunu varmış, intternetten baktığımda bütün parçalar stokta gözüküyor. bu konuda bilginiz var mı

Da sistem-2 almak isteyen bir arkadaş vardı müşteri hizmetlerini arayıp sormuş mağazada var demişler gidince bazı parçaların stoklarda olmadı'ğını söylemişler Corsair kasa ekran kartı vs. O yüzden ben yinede bi müşteri hizmetlerini ara ve telefon konuşmasını kayıt al derim sonuçta Ankaradan gidiceksin istanbul içinde herhangi bir ilçeden değil.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
öyleyse kötü olur hiç 15-20 gün bekleyesim yok. valla dün akşama doğru aradım
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat stokta olmama sorunu varmış, intternetten baktığımda bütün parçalar stokta gözüküyor. bu konuda bilginiz var mı
Müşteri hizmetlerine sorun onu ben toplamadım hiç gidip ondan bu kadar biliyorum

berkerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yav diyorum paraya kıyıp vatandan mı alsam. Bi ekşi sözlüğe baktım, itopya hakkında adam gibi bir şey yazan nerdeyse yok

yav diyorum paraya kıyıp vatandan mı alsam. Bi ekşi sözlüğe baktım, itopya hakkında adam gibi bir şey yazan nerdeyse yok
Kesinlikle İtopyadan al derim İtopya satış sırasında gayet iyi iş çıkartıyor birçok kişi satış sonrası için konuşmuştur. Satış sonrası ilgisizler müşteri hizmetlerini arasan açmaz, açsa yardım etmez vs. ama hem ucuz hem kaliteli satıyorlar. Dün ekipman bakıp denemek için Media Markt'a gittim orda deneniyor deneyip itopyadan alıcaktım o sırada bilgisayarlara denk geldim itopya da 8-9 bin Tl'ye alınacak bilgisayar orada 14-15 bin Tl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mert Kayabekir
Kanka emin misin bende yarın gidip alcam ona göre

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Kanka d2 alcam ama şuan stokta Yok yarın stokta diye yazarsa öyle gidicem stokta yazınca mağazada da olur heralde
bazı parçalar mağazada olmayıp internet sitesinde stokta gözükebiliyormuş sipariş et sende gitmene ne gerek var ?

Top Bottom