Hemen hemen yeter. CPB kapatmanız gerekli ama ben olsam T6 Ultra alırdım mis gibi O.C bile yapardım. Bu arada 2020 modelse daha iyi olur en az 7C daha düşük alırsınız gibi.OC yapmadan kullansam stok fanı yeterli olur mu ?
Peki o dediklerinizi yapmazsak performans çok düşer miEvet dostum, yeterli olur.
Zaten stok soğutucu ile OC yapamazsın, yapılabilecek bir soğutucu değil .
Core Performance Boost kapatırsan boost yapmaz ama daha serin çalışır işlemci.
Kasan yeterince hava alırsa güzel olur bu arada.
T6 ya baktım ama takmak zor diyorlarHemen hemen yeter. CPB kapatmanız gerekli ama ben olsam T6 Ultra alırdım mis gibi O.C bile yapardım. Bu arada 2020 modelse daha iyi olur en az 7C daha düşük alırsınız gibi.
Anladım tşklerben BF2019SUS 3600 ümü 4250 mhz 1.2 volt ıle stok fan ıle oyunlarda 65-70 derece arası kullanıyordum 4000 mhz 1.1 volt gibi daha düşük ısıda kullanmanızda mumkun
T6 yı takmak zor diyorlar ben çok anlamıyorum beceremeyebilirimStok fanla kullanırsın ama işlemci çok ısınır
T6 ultra soğutucu al en azından işlemcin serin çalışır
Hiçbir şekilde performansın düşmesi falan olmaz.Peki o dediklerinizi yapmazsak performans çok düşer mi
Stok fanla kullanırsın ama işlemci çok ısınır
T6 ultra soğutucu al en azından işlemcin serin çalışır
Doğru sıkıntı olmaz hatta yumurta bile pişirilir, sabah kahvaltısında ocağı yakmaya gerek bile kalmazİşlemcinin sıcak çalışması sorun değil ki.(150-200 derece olmazsa)
Doğru sıkıntı olmaz hatta yumurta bile pişirilir, sabah kahvaltısında ocağı yakmaya gerek bile kalmaz
Zaten işlemcinin altındaki plaka plastik üstünün metal olduğunu ve metal olduğu için çabuk ısındığını biliyorum150-200 derece olmazsa, 80 derece falan olursa aşırı sıkıntı değil.
İşlemci değil işlemcinin üstünde bulunan metal plaka ısınıyor çünkü.
Bu videoya bakarsan demek istediğimi anlarsın.