Arama sonuçları: *

1. O

500Tl ye Kadar Klavye Önerisi

aslan kardeşlerim öneri alabilirmiym ? kendim alıpta pişman olmayıum sonra
  2. O

Klavye Mouse Set Arkadaşlar ?
  3. O

Arkadaşlar 500 Tl'ye kadar klavye mouse set öneriniz varmıdır acaba ?
  4. O

bios güncellemesi asus a 320

ASUS A 320 M-R anakart güncel bıosunu verebilirmisiniz ?
  5. O

molex kablo takmazsam ne olur

Eyvallah gardaşım teşekkürler yorumun için .. 1602719305 ilgilendiginiz için sizede teşekkürler ederim
  6. O

dostum herneyse yanı nasıl calısacak onu anlat :D 1602719208 neysem gelsın bakarız dostum :d yenı sıparıs verdım daha led zaten rgb dıoruzda
  7. O

sımdı bu fanın hem calısması ıcın hemde rgblerı yanması ıcın hem 3pın kabloyu hemde molexı baglamammı gerekıyor ?
  8. O

attıgım fanı aldım doostum ıste 3pınlı kabloyu taktıgım zaman hepsi calısmıcakmı dırek yanı sımdı ?
  9. O

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/wozlo-12cm-rainbow-sonsuz-renk-LED-RGB-kasa-fani-P425916747 Fan rgbnin calısması ıcın molex takmammı gerekiyor ?
  10. O

hayır yani almak ıstedıgim bilgi şu molex takmadan 3 pin kabloyu coklayıcıya taktıgım zaman rgbler ile fanlar calısıyormu yani onu ogrenmek ıstedım ben ?
  11. O

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/wozlo-12cm-rainbow-sonsuz-renk-led-rgb-kasa-fani-P425916747 bu fan hosuma gitti bunu alacagım bu molex kafamı karıstırdı ondan sordum yani coklaycıya taktıgım zaman dırek calısıyor
  12. O

3pın olan kabloyu coklayıcıya taktıgım zaman calısırmı yanı molex baglamadan ?
  13. O

Merhaba arkadaşlar , kasa fanı alacagım bu fanlarda molex kablo var artı 3 pın sadece 3 pın kabloyu taktıgım zaman calısırmı yada molex takmam şartmı ?
  14. O

YENİ GPU ANAKARTA UYARMI

bundan önceki excalibur'a monitor dahil 5.5 lira para verdım rezil oldum sattm 2.el kasa aldım 3bınlıraya gayet memnuunum abı ne sıcaklık sorunu var ne bırsey var . bu kasamda ekran kartım dusuk kalıyor bıraz oyuzden degıstırıyorum rx560 4gb asus var
  15. O

YENİ GPU ANAKARTA UYARMI

Coolermaster 400waat psu kanka bu dostum işte mwe230v-400 yazıyor
  16. O

YENİ GPU ANAKARTA UYARMI

tesekkur ederm dostum bundan once excalıbur kasam vardı i39100f olan lanet olsun sattım kurtuldum bunu aldım 2.elden gayet guzel memnunum 1602420721 psu biraz düşük kalıyor ama 450 diyor önerilen ılerleyen zamanda sıkıntı yaparsa degıstırırım napalım
  17. O

YENİ GPU ANAKARTA UYARMI

R3 3100 var 400psucoolermaaster 16 ram var
  18. O

YENİ GPU ANAKARTA UYARMI

Asus prime a320M-R anakartıma bu ekran kartı uyarmı inno3d gtx1660 6gb 192bit bu gpu uyarmı bu anakarta olurmu ?
  19. O

anakarta gpu önerisi

4core 4 treaht işlemcimi buda ?
  20. O

anakarta gpu önerisi

Eee neye gececegiz ozaman önerisi olan ?
Top Bottom