R3 3100 var 400psucoolermaaster 16 ram varEvet uyar.
Ancak ekran kartı alırken anakart yerine işlemci ve güç kaynağına bakman gerekir.
Çünkü işlemcin fazla düşük kalırsa darboğaz olur.
Güç kaynağın ekran kartına yeterli gücü veremezse sistem yük altında kapanır.
Yeterli olur. O zaman yeni ekran kartın hayırlı olsun diyelimR3 3100 var 400psucoolermaaster 16 ram var
tesekkur ederm dostum bundan once excalıbur kasam vardı i39100f olan lanet olsun sattım kurtuldum bunu aldım 2.elden gayet guzel memnunumYeterli olur. O zaman yeni ekran kartın hayırlı olsun diyelim
psu biraz düşük kalıyor ama 450 diyor önerilen ılerleyen zamanda sıkıntı yaparsa degıstırırım napalımYeterli olur. O zaman yeni ekran kartın hayırlı olsun diyelim
Satıp ikinci el alarak iyi yapmışsın.tesekkur ederm dostum bundan once excalıbur kasam vardı i39100f olan lanet olsun sattım kurtuldum bunu aldım 2.elden gayet guzel memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu biraz düşük kalıyor ama 450 diyor önerilen ılerleyen zamanda sıkıntı yaparsa degıstırırım napalım
Coolermaster 400waat psu kanka bu dostum işte mwe230v-400 yazıyorSatıp ikinci el alarak iyi yapmışsın.
400W çok yüksek ihtimalle yetecektir, ancak emin olmak istiyorsan güç kaynağının tam modelini söylemelisin.
Ben internetten ne kadar iyi olduğuna bakıp kesin yeter veya yetmez diyebilirim.
İyi bir güç kaynağı, yeterli olur.Coolermaster 400waat psu kanka bu dostum işte mwe230v-400 yazıyor
bundan önceki excalibur'a monitor dahil 5.5 lira para verdım rezil oldum sattm 2.el kasa aldım 3bınlıraya gayet memnuunum abı ne sıcaklık sorunu var ne bırsey var .İyi bir güç kaynağı, yeterli olur.