Arkadaşlar 500 TL'ye kadar klavye mouse set öneriniz varmıdır acaba ?
set değil ama güzel klavye1 hafta önceye kadar bende çok araştırdım en sonunda buna karar verdim ve çok memnunum.Rampage Hydra R6 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Hydra R6 Full Color RGB LED Gaming Pro Red Switch Aluminyum Kaplama Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mouse? Hem tuşları çıkıyor önermiyorum1 hafta önceye kadar bende çok araştırdım en sonunda buna karar verdim ve çok memnunum.Rampage Hydra R6 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Hydra R6 Full Color RGB LED Gaming Pro Red Switch Aluminyum Kaplama Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tuşları çıkmıyor 3 yıllık bir klavye ve çok tutulduğu için birkaç versiyonu çıktı en son versiyonunda tuş çıkma gibi bir durumu olmuyorMouse? Hem tuşları çıkıyor önermiyorum
bende o ihtimali göze alarak satın aldım ve tuşlara sert bassam bile hiçbrşekilde çıkma durumu olmuyortuşları çıkmıyor 3 yıllık bir klavye ve çok tutulduğu için birkaç versiyonu çıktı en son versiyonunda tuş çıkma gibi bir durumu olmuyor
Abdullah abi uzun kullanımda tuşları çıkıyor diyor? ctrl tuşuna aban?tuşları çıkmıyor 3 yıllık bir klavye ve çok tutulduğu için birkaç versiyonu çıktı en son versiyonunda tuş çıkma gibi bir durumu olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende o ihtimali göze alarak satın aldım ve tuşlara sert bassam bile hiçbrşekilde çıkma durumu olmuyor
tuşları çıkmıyor 3 yıllık bir klavye ve çok tutulduğu için birkaç versiyonu çıktı en son versiyonunda tuş çıkma gibi bir durumu olmuyor
bende o ihtimali göze alarak satın aldım ve tuşlara sert bassam bile hiçbrşekilde çıkma durumu olmuyor
Abdullah abideki eski sürümü olması lazım şuan kırıcak gibi abandım ama öyle bir durum yokAbdullah abi uzun kullanımda tuşları çıkıyor diyor? ctrl tuşuna aban?
2016 sürümü var onda? 2017de incelediAbdullah abideki eski sürümü olması lazım şuan kırıcak gibi abandım ama öyle bir durum yok
Tuşları çıkıyor diye bir şey yok.Herkeste olmuyor.Mouse? Hem tuşları çıkıyor önermiyorum
Eski işte2016 sürümü var onda? 2017de inceledi
Tuş çıkmasını geçtim 40TL'ye adam gibi mouse?Tuşları çıkıyor diye bir şey yok.Herkeste olmuyor.
Eski işte
aynen eski sürümü var işte onda2016 sürümü var onda? 2017de inceledi