Arama sonuçları: *

1. M

YARDIM! boks yaparken çabuk yoruluyorum.

hangi antrenmanlarda kondisyonum artar buarada fitness ile ilgileniyorum hangi antrenman tarzini uygulamak daha iyi olur esneklik güç açisindan
  2. M

YARDIM! boks yaparken çabuk yoruluyorum.

kick boks yapıyorum ama torbayi 2-3 dakika boyunca araliksiz dövemiyorum 3-4 dakikalik bir raundu çikartamıyorum. bu süreyi nasil uzatabilirim hangi antrenmanlari yapmaliyim tütün çok az içiyorum hafta 1-2 sigara
  3. M

Bu sistem nasıl alınır mı

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-e3-oyuncu-bilgisayari.html 1597084689 bu sistemde alınabilir
  4. M

power boost psu önermiyorum
  5. M

o cooler master kasasını 650w 80 plus olanını ama fiyat gereksiz yükseliyor eğer paran varsa 400 tl ayrı bir psu al
  6. M

kesinlikle alınır ama bir sıkıntı var power boost psu pek kaliteli değil ve bu psu nun yetersiz wat olabilecepğini düşünüyorum çünkü 80 plus bile degil
  7. M

Yardım gamepower medusa ses sorunu

gamepower medusa modelini aldım ama 2 gün sonra sağ taraftan sesgelmiyor sadece soldan geliyor bu sorunun çozumu varmı yazılımla mı alakalı yardim edin lütfen
  8. M

8000 TL - Hazır sistem almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

@logitechg madem daha başarılı markalarla toplanabileceğini düşünüyorsun ozaman topla bizde iyi veya kötü eleştirelim
  9. M

böle tek tek bende toplarım ayrıca high power en iyi psulardan corairden bile iyi 1596633793 ssdyi daha iyi evet onda haklısın ama tek tek toplamıssın ve high power kotu diyorsun dostum 1596633856 @Anles
  10. M

adata ssd lerin yavaş yazma kronik sorunu var ve bazılarıda ısınıyor bu bir ikincisi fiyat düşürmek yapılıyor zaten ama o markalar kötü değil performansları o para ya değerde geçerde çünkü o fiyata onu bulamassın daha iyisi var demişsin varsa link at görelim knk gerçekten varsa at
  11. M

Sizce bu fiyata bunu alsam zarara girermiyim

bence alma arızalı diyor ve tamir çok sacma nereye yaptırcan ve nasıl yapacak tamiri die bisey ilk duydum bence alma knk
  12. M

kötü markamı ne kötusı araştırda öle cevap ver geil zenit ssd markası kronik sorunlu bile değil toshiba adata hepsi kronik sorunlu ve ramlar aata xpg güzel ramler asrock markası zaten ana karların en pahalısı çok kaliteli bir marka galaxa gelecek olursak sadece soğutma farkı var model ve fps...
  13. M

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/amd-ryzen-5-3500x-3-9ghz-rx5700-xt-8gb-16gb-ram-512gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html çok güzel bir sistem herşeyıyle 1596311560...
  14. M

Tars-G1650S Sistem Hakkında

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html /bu fiyata gerçek iyi sistem guc kaynagını hıgh power 500 w 80 plus guc kaunagına yukselt
  15. M

mouse pad önerisi max bütçe 75 tl

https://urun.n11.com/mouse-pad/gamer-tools-8-cesit-70x33-oval-buyuk-xl-gaming-oyuncu-mousepad-P436165837?Model+Se%C3%A7imi=4-+Assassin%27s+Creed&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwpZT5BRCdARIsAGEX0zlDsWPAR5rbPhpyAg1OUEWN58uIhdrfbA1WgjE_m7Fk984nUbhLOJoaAmjmEALw_wcB /75 TL'ye gerek yok gibi sevdinmi bunu/
  16. M

Tars-G1650S Sistem Hakkında

dostum butcen 4kmı ve psu olarak power boost alma corsair ,thermaltake, dark olabilir ve en iyi hıgh power /butce soyle sana pc onerisi yapayım/
  17. M

Öneri ekran kartı montajı

baktım ama kasaya gore degisiyor ve vida verirlermi yanında ona uygun
  18. M

Öneri ekran kartı montajı

teknobiyotikten sistem alacağım ve içinde 1660 super galax var ayrı bir kutuda montajsız gelecek benim bunu bilinen ve güvenilir nereye montajını yaptırtabiirim
  19. M

da sistem 2 dusuk fps

güç planına nereden ulaşabilirim
Top Bottom