Neler Yeni

8000 TL - Hazır sistem almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmuthan karabekir
kötü markamı ne kötusı araştırda öle cevap ver geil zenit ssd markası kronik sorunlu bile değil toshiba adata hepsi kronik sorunlu ve ramlar aata xpg güzel ramler asrock markası zaten ana karların en pahalısı çok kaliteli bir marka galaxa gelecek olursak sadece soğutma farkı var model ve fps aynı soğutması iyi 70 dereceyi geçmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bir de windows almam gerekli mi yoksa yüklü olarak mı geliyor deneme sürümü falan
orda 70 TL'ye windows kurdurtabilirsin deneme surumu 20 tlyede anahtar alıp etkinleştirirsin ama anahtara gerek yok

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
kötü markamı ne kötusı araştırda öle cevap ver geil zenit ssd markası kronik sorunlu bile değil toshiba adata hepsi kronik sorunlu ve ramlar aata xpg güzel ramler asrock markası zaten ana karların en pahalısı çok kaliteli bir marka galaxa gelecek olursak sadece soğutma farkı var model ve fps aynı soğutması iyi 70 dereceyi geçmez

orda 70 TL'ye windows kurdurtabilirsin deneme surumu 20 tlyede anahtar alıp etkinleştirirsin ama anahtara gerek yok
Adataya kronik sorunlu deyip ramlere güzel demişsin ironik, markaları aynı araştır önce gel deyip kendin araştırmamışsın. Piyasada zaten artık ciddi anlamda kötü marka bulmak zor. Teknobiyotiğin sisteminde kullanılan markalar yeteri kadar iyi değil msi asus gibi markalar kullanılsa daha iyi olurdu bununda maliyetten kisilmak için yapıldığı çok belli.
Oradaki sistemi alırsa da hiçbirşey değişmez ancak aynı paraya daha iyi bir sistem toplanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmuthan karabekir
Adataya kronik sorunlu deyip ramlere güzel demişsin ironik, markaları aynı araştır önce gel deyip kendin araştırmamışsın. Piyasada zaten artık ciddi anlamda kötü marka bulmak zor. Teknobiyotiğin sisteminde kullanılan markalar yeteri kadar iyi değil msi asus gibi markalar kullanılsa daha iyi olurdu bununda maliyetten kisilmak için yapıldığı çok belli.
Oradaki sistemi alırsa da hiçbirşey değişmez ancak aynı paraya daha iyi bir sistem toplanabilir.
[/QUOT
adata ssd lerin yavaş yazma kronik sorunu var ve bazılarıda ısınıyor bu bir ikincisi fiyat düşürmek yapılıyor zaten ama o markalar kötü değil performansları o para ya değerde geçerde çünkü o fiyata onu bulamassın daha iyisi var demişsin varsa link at görelim knk gerçekten varsa at

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
adata ssd lerin yavaş yazma kronik sorunu var ve bazılarıda ısınıyor bu bir ikincisi fiyat düşürmek yapılıyor zaten ama o markalar kötü değil performansları o para ya değerde geçerde çünkü o fiyata onu bulamassın daha iyisi var demişsin varsa link at görelim knk gerçekten varsa at
Bak dostum
Kendim kullanıyorum adata ssdlerin kronik olarak yavaş yazma sorunu falan yok.
2.5inç lik ssdye 600tl veriyorsun aynı fiyata 516gb kingston a2000 M.2 ssd alınıyor. Senin aldığın ssd den 4 kat daha performanslı.
Sistemde High Power marka psu var. Sen bu sistemin en iyisi olduğunu düşünüyorsun.
Böyle bir sisteme alınabilecek en kötü psu lardan birisi.
Benim topladığım sistem:

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmuthan karabekir
böle tek tek bende toplarım ayrıca high power en iyi psulardan corairden bile iyi

Bak dostum
2.5inç lik ssdye 600tl veriyorsun aynı fiyata 516gb kingston a2000 M.2 ssd alınıyor. Senin aldığın ssd den 4 kat daha performanslı.
Sistemde High Power marka PSU var. Sen bu sistemin en iyisi olduğunu düşünüyorsun.
Böyle bir sisteme alınabilecek en kötü PSU lardan birisi.
Benim topladığım sistem:

ssdyi daha iyi evet onda haklısın ama tek tek toplamıssın ve high power kotu diyorsun dostum

@Anles

Barneystinson

80+ Silver
Teknobiyotikteki sistem kotu degil evet ama maliyetten kaçmak için hep kötü markalar kullanılmış tavsiye etmiyorum
ben öyle düşünüyorum

@crazyreign @Yasin Çelik abilerim şu logitech e anlatın high powerın kaliteli olduğunu

Bak dostum
Sistemde High Power marka PSU var. Sen bu sistemin en iyisi olduğunu düşünüyorsun.
Böyle bir sisteme alınabilecek en kötü PSU lardan birisi.
Benim topladığım sistem:

hocam hig power piyasadaki en kaliteli psuların ilk 5 e girer

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Barneystinson

80+ Silver

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
İçinde tek bir tane güzel marka olması peki?
Bence asrock msi asus kadar başarılı bir üretici değil. Her türlü geri planda kaldığını düşünüyorum.
High Power PSU
Neo forza ram
Geil ssd
Bunlar kötü gerçekten her şey fiyat performans ve fps demek değil bazı şeylerin garanti olması lazım PSU gibi
high power kaliteli bir markadır neforza ve geil de kalitelidir

Barneystinson

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,329
Üyeler
165,000
Son üye
N-Ra