- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bana hangi sistemi tavsiye edebilirsinTeknobiyotikteki sistem kotu degil evet ama maliyetten kaçmak için hep kötü markalar kullanılmış tavsiye etmiyorum
peki bana hangi sistemi tavsiye edebilirsinTeknobiyotikteki sistem kotu degil evet ama maliyetten kaçmak için hep kötü markalar kullanılmış tavsiye etmiyorum
orda 70 TL'ye windows kurdurtabilirsin deneme surumu 20 tlyede anahtar alıp etkinleştirirsin ama anahtara gerek yokkanka bir de windows almam gerekli mi yoksa yüklü olarak mı geliyor deneme sürümü falan
Adataya kronik sorunlu deyip ramlere güzel demişsin ironik, markaları aynı araştır önce gel deyip kendin araştırmamışsın. Piyasada zaten artık ciddi anlamda kötü marka bulmak zor. Teknobiyotiğin sisteminde kullanılan markalar yeteri kadar iyi değil msi asus gibi markalar kullanılsa daha iyi olurdu bununda maliyetten kisilmak için yapıldığı çok belli.kötü markamı ne kötusı araştırda öle cevap ver geil zenit ssd markası kronik sorunlu bile değil toshiba adata hepsi kronik sorunlu ve ramlar aata xpg güzel ramler asrock markası zaten ana karların en pahalısı çok kaliteli bir marka galaxa gelecek olursak sadece soğutma farkı var model ve fps aynı soğutması iyi 70 dereceyi geçmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
orda 70 TL'ye windows kurdurtabilirsin deneme surumu 20 tlyede anahtar alıp etkinleştirirsin ama anahtara gerek yok
adata ssd lerin yavaş yazma kronik sorunu var ve bazılarıda ısınıyor bu bir ikincisi fiyat düşürmek yapılıyor zaten ama o markalar kötü değil performansları o para ya değerde geçerde çünkü o fiyata onu bulamassın daha iyisi var demişsin varsa link at görelim knk gerçekten varsa atAdataya kronik sorunlu deyip ramlere güzel demişsin ironik, markaları aynı araştır önce gel deyip kendin araştırmamışsın. Piyasada zaten artık ciddi anlamda kötü marka bulmak zor. Teknobiyotiğin sisteminde kullanılan markalar yeteri kadar iyi değil msi asus gibi markalar kullanılsa daha iyi olurdu bununda maliyetten kisilmak için yapıldığı çok belli.
Oradaki sistemi alırsa da hiçbirşey değişmez ancak aynı paraya daha iyi bir sistem toplanabilir.
[/QUOT
Bak dostumadata ssd lerin yavaş yazma kronik sorunu var ve bazılarıda ısınıyor bu bir ikincisi fiyat düşürmek yapılıyor zaten ama o markalar kötü değil performansları o para ya değerde geçerde çünkü o fiyata onu bulamassın daha iyisi var demişsin varsa link at görelim knk gerçekten varsa at
ssdyi daha iyi evet onda haklısın ama tek tek toplamıssın ve high power kotu diyorsun dostumBak dostum
Kendim kullanıyorum adata ssdlerin kronik olarak yavaş yazma sorunu falan yok.
2.5inç lik ssdye 600tl veriyorsun aynı fiyata 516gb kingston a2000 M.2 ssd alınıyor. Senin aldığın ssd den 4 kat daha performanslı.
Sistemde High Power marka PSU var. Sen bu sistemin en iyisi olduğunu düşünüyorsun.
Böyle bir sisteme alınabilecek en kötü PSU lardan birisi.
Benim topladığım sistem:
AsRock Radeon RX5700 XT Challanger 8G OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı - Kutusuz | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comDark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.comKingston A2000 SA2000M8/500G 500 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD Fiyatı - Trendyol
Kingston A2000 500gb 2200/2000mb/s Nvme M.2 2280 Pcıe Ssd (Sa2000m8/500g) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comCorsair Vengeance Lpx 16GB (2x8GB) 3000 MHz DDR4 RAM Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair Vengeance 2x8gb 3000mhz Cl16 Siyah Cmk16gx4m2d3000c16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comGigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comAMD Ryzen™ 5 3500X 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6 Threads 32MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
ben öyle düşünüyorumTeknobiyotikteki sistem kotu degil evet ama maliyetten kaçmak için hep kötü markalar kullanılmış tavsiye etmiyorum
hocam hig power piyasadaki en kaliteli psuların ilk 5 e girerBak dostum
Kendim kullanıyorum adata ssdlerin kronik olarak yavaş yazma sorunu falan yok.
2.5inç lik ssdye 600tl veriyorsun aynı fiyata 516gb kingston a2000 M.2 ssd alınıyor. Senin aldığın ssd den 4 kat daha performanslı.
Sistemde High Power marka PSU var. Sen bu sistemin en iyisi olduğunu düşünüyorsun.
Böyle bir sisteme alınabilecek en kötü PSU lardan birisi.
Benim topladığım sistem:
AsRock Radeon RX5700 XT Challanger 8G OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı - Kutusuz | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comDark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.comKingston A2000 SA2000M8/500G 500 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD Fiyatı - Trendyol
Kingston A2000 500gb 2200/2000mb/s Nvme M.2 2280 Pcıe Ssd (Sa2000m8/500g) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comCorsair Vengeance Lpx 16GB (2x8GB) 3000 MHz DDR4 RAM Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair Vengeance 2x8gb 3000mhz Cl16 Siyah Cmk16gx4m2d3000c16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comGigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comAMD Ryzen™ 5 3500X 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6 Threads 32MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
High Power kaliteli ve iyi bir markadır.@crazyreign @Yasin Çelik abilerim şu logitech e anlatın high powerın kaliteli olduğunu
bende kullanıyorum ama arkadaş anlamıyorHigh Power kaliteli ve iyi bir markadır.
Oldu mu yeterli mi?
Tatmin etmediyse @Emir Aydın kullanıyor biraz da o anlatsın.
bu tn panel amahttps://www.teknobiyotik.com/bilgis...gb-16gb-ram-512gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html çok güzel bir sistem herşeyıyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/acer-kg...-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-p-HBV00000RUUJU buda monitör valla super sistem oldu
Tamam anlamıyorsa boşver.bende kullanıyorum ama arkadaş anlamıyor
high power kaliteli bir markadır neforza ve geil de kalitelidirİçinde tek bir tane güzel marka olması peki?
Bence asrock msi asus kadar başarılı bir üretici değil. Her türlü geri planda kaldığını düşünüyorum.
High Power PSU
Neo forza ram
Geil ssd
Bunlar kötü gerçekten her şey fiyat performans ve fps demek değil bazı şeylerin garanti olması lazım PSU gibi
aynen abimTamam anlamıyorsa boşver.
Rampage'in RGB modelini alsın daha kalitelidir. (!)