Neler Yeni

8000 TL - Hazır sistem almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bilader sana kimse şu marka kalitesiz demedi sana niye kalitesiz olduğunu açıkla yada neden kaliteli olduğunu kanıtlarla açıkla dendi
kendi kendine senaryo kurma
Ha açıklayayım. Öncelikle High Power:
Kullananlar memnun ve pişman değiller fanların sesli çalıştığını söyleyenler oluyor çünkü 2070s li sisteme gidip te 500-550w psu kullanıyolar.
Geil Zenith SSD:
High performance r3 hiçbir sıkıntısı olmayan sağlık sorunu vs olmayan bir ssddir. Bir tane şu ana kadar memnun olmadım diyen görmedim 512 gb olarak diğer 480 gb ama tanınan markalardan daha iyi bir ssd
Neo forza ram:
2x8 3600 mhz gücünde soğutması olan ve tek bir şikayetini görmediğim ramdir. Kullanan arkadaşlarım da var hepsi gayet memnun.
Bayrama özel sistem aldırttım arkadaşıma High power 600w 80+ psuya yükseltti diğer şeylerle hiç oynamadı ve şuan çocuk memnun ucuza kaliteli ürünler aldığı içinde mutlu. :)

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Kullananlar memnun ve pişman değiller fanların sesli çalıştığını söyleyenler oluyor çünkü 2070s li sisteme gidip te 500-550w PSU kullanıyolar.
Geil Zenith SSD:
High performance r3 hiçbir sıkıntısı olmayan sağlık sorunu vs olmayan bir ssddir. Bir tane şu ana kadar memnun olmadım diyen görmedim 512 gb olarak diğer 480 gb ama tanınan markalardan daha iyi bir ssd
Neo forza ram:
2x8 3600 mhz gücünde soğutması olan ve tek bir şikayetini görmediğim ramdir. Kullanan arkadaşlarım da var hepsi gayet memnun.
Bayrama özel sistem aldırttım arkadaşıma High power 600w 80+ psuya yükseltti diğer şeylerle hiç oynamadı ve şuan çocuk memnun ucuza kaliteli ürünler aldığı içinde mutlu. :)
Forum ortamında insanları rencide etmeden küçük düşürmeden bilgisiz saymadan fikrinizi belirtmenizi rica ediyorum birdahakine

Shainer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sha iner
Kullananlar memnun ve pişman değiller fanların sesli çalıştığını söyleyenler oluyor çünkü 2070s li sisteme gidip te 500-550w PSU kullanıyolar.
Geil Zenith SSD:
Neo forza ram:
Tamam o zaman senden bir şey daha isteyeceğim
al dediğin high power marka psunun
koruma ve sertifikalarını söylermisin

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Dostum ben söyleyeceğimi söyledim her şeyi benden duymak zorunda değilsin. YaW BiLMiYoRSuN iŞTe demeden gidip high power sitesine bakabilirsin. Neticede ben High Power satıcısı değilim fark ettiysen kullanan arkadaşlarımın sorunla karşılaşmadığını belirttim bolca ben kullanmıyorum. Buraya değilde sitesine bakman çok daha iyidir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum ortamında insanları rencide etmeden küçük düşürmeden bilgisiz saymadan fikrinizi belirtmenizi rica ediyorum birdahakine
Bir dahakine markalara boş boş kötü dememenizi rica ediyorum bende ☺️

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Boş yapıyorsun farkındaysan, 0 araştırman var ve çamur atmaktan başka bildiğin bir şey yok. ASRock ASUS çatısı altında üretilip 18 yıllık firma ve kaliteli ürün üretiyor. GeIL yurt dışında en popüler SSD ve RAM firmalarından birisi. Neo Forza RAM piyasa yeni atılmış çok iyi O.C'ye sahip RAM'ler. High Power'ı lekeliyorsan benim gözümde dünyanın en donanım cahili insanlarından ilk 5'e girmişsin demektir.
Fikrimi belirtmek boş yapmak öyle mi?
Çamur attığımıda düşünmüyorum ayrıca fikrimi belirttim daha başarılı markalarla toplanabileceğini düşünüyorum.
FSP, Be quiet.. gibi markalar varken high powerin daha kaliteli olduğunu düşünüyorsan bir şey demek istemiyorum.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çamur attığımıda düşünmüyorum ayrıca fikrimi belirttim daha başarılı markalarla toplanabileceğini düşünüyorum.
FSP, Be quiet.. gibi markalar varken high powerin daha kaliteli olduğunu düşünüyorsan bir şey demek istemiyorum.
FSP ile High Power arasında devasa farklar göremiyorum. Hatta durun @Motionless_IN_White hocam buyurun siz anlatın.

Barneystinson

80+ Silver
Ben high power kullanıyorum high power sitesine gidip bak benimki 80+gold

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmuthan karabekir
@logitechg
madem daha başarılı markalarla toplanabileceğini düşünüyorsun ozaman topla bizde iyi veya kötü eleştirelim

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Top Bottom