Neler Yeni

8000 TL - Hazır sistem almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

Barneystinson

80+ Silver
Bunu bu şekilde söylememen gerekirdi
Kalitesine neye göre karar verdiğini bilmemiz lazımdı
ancak anlıyorum ki kulaktan kulağa aktarılır gibi marka güzel diyorsunuz rampage in de kaliteli ürünleri var ama kalitesiz ürünleri de var
high power in kalitesini bana övme artık neredeyse hiç bir şeyini tamamen bilmiyorsun
fspnin de psuları var ancak güvenlik önlemleri çok düşük olan psuları da var o yüzden KANITLA BANA ÖVÜCEKSEN !
HiGh pOWeR ÇoK kALitElİ
Arkadaşlar bakın 80+ ne bronzunuz ne bişeyiniz var bilginiz yok 11 yaşında çocukarsınız 11 yıldır bilgisyarla uğraşıyorum sizle laf dalaşına girip ban yemek istemiyorum

Shainer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sha iner
Arkadaşlar bakın 80+ ne bronzunuz ne bişeyiniz var bilginiz yok 11 yaşında çocukarsınız 11 yıldır bilgisyarla uğraşıyorum sizle laf dalaşına girip ban yemek istemiyorum
tamam işte bilgilendir boşunamı bronzsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam işte bilgilendir boşunamı bronzsun
Ben bilgilenmek için geldim dediğin gibi laf dalaşına girmemeliyiz seviyemizi koruyarak burada birbirimizi bilgilendirmeliyiz

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Bronz olmayanın bilgisiz ve çocuk olduğunu düşünüyorsan gerçekten çok yazık 11 yıldır bilgisayarla uğraşıp high powerin neden kaliteli olduğunu düşündüğünü açıklayamıyorsun.

Barneystinson

80+ Silver
Kötü marka dediğin ne dostum? Bir tane ***** ***** marka görmedim ben Teknobiyotik’te?

ŞDHAĞSHWĞWHWPEJWĞEHWĞ BU MARKALARA KÖTÜ DEDİ İNANAMIYORUM SLAHWŞAHQŞEHAPBSPSHEŞWBEPWB CİDDEN İLK DEFA FORUMDA BÖYLE BİR CEVAP VERİYORUM HAYATIMDA DUYDUĞUM EN SAÇMA ŞEY GARANTİSİ YOKMUŞ AŞAGWŞAHQŞEHAPGWĞQGWĞSHWĞEH ALIN BUNU BURDAN OLM ĞSHSPDGAŞDVQŞSVSŞEB
Kankam sal

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ya yürüyüp gitsin şurdan ya. Sen gel hayatın boyunca asus gibi markaların altında çalış sonra alt firması ol bir tane 15-16 yaşında belki daha büyük bir çocuk gelsin desin ki “YhA KaLiTeSiZ oLm ArKa pLaNdA YaW MaRaNTiSi YoK” Şimdi bir şey demek isterdim ama olmaz.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bronz olmayanın bilgisiz ve çocuk olduğunu düşünüyorsan gerçekten çok yazık 11 yıldır bilgisayarla uğraşıp high powerin neden kaliteli olduğunu düşündüğünü açıklayamıyorsun.
Boş yapıyorsun farkındaysan, 0 araştırman var ve çamur atmaktan başka bildiğin bir şey yok. ASRock ASUS çatısı altında üretilip 18 yıllık firma ve kaliteli ürün üretiyor. GeIL yurt dışında en popüler SSD ve RAM firmalarından birisi. Neo Forza RAM piyasa yeni atılmış çok iyi O.C'ye sahip RAM'ler. High Power'ı lekeliyorsan benim gözümde dünyanın en donanım cahili insanlarından ilk 5'e girmişsin demektir.

muskA

80+ Silver
Yalnızz monitör acayip iyi gözüküyor bu fiyata 165hz 1ms müq :love::oops:

Önerdiğin monitörler ölü pikselli yalnız ?

Ekran kartını neden bu kadar yüksek tuttunuz ki ekran kartı kendini yeteri kadar kullanmıyacak
dostum monitörü değişebilirsin.çok araştırmadım fakat kasa fiyatına göre çok iyi bence.sen bilirsin :)

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlk 3 la ilk 3. İntel i3 9100f 3700x den daha iyidir diyen adamdan sonra bu mahlukat geliyor.
Malesef bu tarz insanları anlamıyorum. Kendisini severim Logitech fanı benimde fanı olduğum bir marka böyle güzel bir markanın fanı olup bu firmalara çamur atması gözümden biraz düşürdü kendisini.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/donanim-cahilleri.953236/page-3

Barneystinson

80+ Silver
Ya yürüyüp gitsin şurdan ya. Sen gel hayatın boyunca asus gibi markaların altında çalış sonra alt firması ol bir tane 15-16 yaşında belki daha büyük bir çocuk gelsin desin ki “YhA KaLiTeSiZ oLm ArKa pLaNdA YaW MaRaNTiSi YoK” Şimdi bir şey demek isterdim ama olmaz.
Aynen bro

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
80+bronze silver ya da her neyse bilgisiz olan tek seni gördüm kardeş. En azından birilerinin fikri oluyor senin hiç yok la.

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
80+bronze silver ya da her neyse bilgisiz olan tek seni gördüm kardeş. En azından birilerinin fikri oluyor senin hiç yok la.
Fikrim nasıl yok benim açıkça belirtmişim orada şu şu markaları sevmiyorum bence tercih etmeyin diye yeter ama artık

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Fikrim nasıl yok benim açıkça belirtmişim orada şu şu markaları sevmiyorum bence tercih etmeyin diye yeter ama artık
Neden tercih etmemiz gerektiğini açıkla ama adam akıllı kısa kısa YaW KaLiTeSiZ iŞTe diye değil adam akıllı.

Shainer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sha iner
Neden tercih etmemiz gerektiğini açıkla ama adam akıllı kısa kısa YaW KaLiTeSiZ iŞTe diye değil adam akıllı.
Bilader sana kimse şu marka kalitesiz demedi sana niye kalitesiz olduğunu açıkla yada neden kaliteli olduğunu kanıtlarla açıkla dendi
kendi kendine senaryo kurma

Top Bottom