Arama sonuçları: *

• Users: Noisy
  • Order by date
  1. N

MSI AfterBurner'da görünen değerler nedir?

geri dönüşünüz için teşekkür ederim zaten kasamda yüksek olasılıkla sıkıntı bulunmakta kasanın ön fanlarının 3 ünden 2 si vesaire 80 derece iken bile bazen çalışmıyor https://forum.donanimarsivi.com/konu/kasamin-oenuendeki-fanlar-calismiyor.405572/#post-4064818 sorunum için başka bir konu açtım...
  2. N

ekran kartım fotograftakidi fotografı buldugum sitedeki model MSI GEFORCE GT 1030 2GHD4 LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı (bu arada elimde bu görüntüdeki var tıpatıp aynısı)
  3. N

Kasamın önündeki fanlar çalışmıyor

Kasam Xigmatek EN42883 fotografı ekte önündeki 3 fandan sadece ortadaki çalışıyor digerleri çalışmıyordu dün gece şuan sorunsuz şekilde çalışıyor kasanın çalışan fanının rgb ye alıyorum ve renk geçişlerinde donma oluyor çözümünü bilen veya yaşayan varmı? 1624896179 kasanın önünde 3 arkasındaki...
  4. N

teşekkür ediyorum ve bu temp sıcaklgıının kaç derece olması gerekiyor 83 sabit sanırım maksimum oyun oynarken 80 leri görüyorum aralıksız uzun süre oynadıgımda tabii
  5. N

Yeni bilgisayar topladım ve msi afterburner temp limit vesaire gibi şeylerle karşılaştım ama ben onun daha ne oldugunu bile bilmiyorum neyin sıcaklıgı oldugunu bilmioyrum yardımcı olursanız sevinirim
  6. N

Rampage SN-R7 Mesh Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Bu kulaklığı 2 3 ay önce aldım şuan padlerinde soyulma ve sol tarafından ses gelmiyor bunu n11 den aldım garantiye göndersem padlerini ve kualklığı düzeltirlermi başına gelen varmı ilk defa n11 de garantiye vereceğiim
  7. N

PCEM CS:GO KALDIRIRMI

kanka hellian fps cfg lerini fln yapsam olmazmı şuan onu düşünüyorum ve pc yi zorlamak istemiyorum yani 60 fps oynuyorum oo iyi degil pc çok berbat olur laptop bide
  8. N

knk ama İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0 DirectX: Sürüm 9.0c Depolama: 15 GB...
  9. N

PCEM CS GO KALDIRIRMI Sistem Gereksinimlerim: Işlemci: Intel(R) Pentium(R) CPU 6405U 2.40GHz Ram : 4GB Ekran Kartı: Intel(R) UHD Graphics Family (2GB) Directx 12
  10. N

PCem Valorant Kaldırırmı

Pcem Valorant kaldırırmı Sistem Gereksinimlerim: Işlemci: Intel(R) Pentium(R) CPU 6405U 2.40GHz Ram : 4GB Ekran Kartı: Intel(R) UHD Graphics Family (2GB)
  11. N

3500TL PC önerisi

Bütçem 3500 ve pubg valorant CS go apex gibi oyunlar
  12. N

3500TL PC önerisi

İndirim ne kadar sürer ve neyi zorlamak gerek 1596796658 Ozur dilerim sistem atmadı diye bidhaa yazdim peki neyi zorlamam gerek 1596796724 Bu derken attıkları sistemde
  13. N

3500TL PC önerisi

Dediğin bilgisayarın indirim süresi ne kadardır. + Neyi zorlamak gerek
  14. N

3500TL PC önerisi

Bu bilgisayar ile güncel oyunları oynayabilirmiyim
  15. N

bilgisayar toplama önerisi

H Hocam senin bilgine çok güveniyorum bana 4.500 TL en fazla alabileceğim en iyi bilgisayarı soylermisin oy
  16. N

https://www.teknobiyotik.com/akilli_pc_toplama_sihirbazi_v2.html
  17. N

3.500 4.000 TL bilgisayar bütçem kasa havalı olmasını tabii ki çok isterim ama performans daha önemli
  18. N

8 GB ram yeterli olurmu
  19. N

Anladım özellikleri verdin kasada verirmisin kasa ismi
  20. N

Dediğin özellikler tamam mesh kasa demişsin benim dediğim gibi bilgim 0 sen bana itopyadan veya başka bi platformdan bilgisayar topliyip linkini atarmısın sorun olmazsa
Top Bottom