Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?Yeni bilgisayar topladım ve msi afterburner temp limit vesaire gibi şeylerle karşılaştım ama ben onun daha ne oldugunu bile bilmiyorum neyin sıcaklıgı oldugunu bilmioyrum yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ediyorum ve bu temp sıcaklgıının kaç derece olması gerekiyor 83 sabit sanırım maksimum oyun oynarken 80 leri görüyorum aralıksız uzun süre oynadıgımda tabii"Temp" sıcaklıktır. GPU çekirdeğinin sıcaklığının değerini verir.
Örneğin attığınız görselde 56 derece olduğunu gösteriyor.
"GPU" yazan GPU Clock yani ekran kartı çekirdek frekansıdır.
"Mem" yazan Memory Clock yani ekran kartı belleği frekansıdır.
56 derece sıcak değildir.
80 derece üstüne çıkmaması tavsiye edilir.
GT1030 için fazla diye biliyorum.teşekkür ediyorum ve bu temp sıcaklgıının kaç derece olması gerekiyor 83 sabit sanırım maksimum oyun oynarken 80 leri görüyorum aralıksız uzun süre oynadıgımda tabii
ekran kartım fotograftakidi fotografı buldugum sitedeki modelGT1030 için fazla diye biliyorum.
Ekran kartı modeliniz nedir?
Aktif bir soğutması yok yani 80 derece normal gibi.ekran kartım fotograftakidi fotografı buldugum sitedeki model
MSI GEFORCE GT 1030 2GHD4 LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı
(bu arada elimde bu görüntüdeki var tıpatıp aynısı)
geri dönüşünüz için teşekkür ederim zaten kasamda yüksek olasılıkla sıkıntı bulunmakta kasanın ön fanlarının 3 ünden 2 si vesaire 80 derece iken bile bazen çalışmıyor https://forum.donanimarsivi.com/konu/kasamin-oenuendeki-fanlar-calismiyor.405572/#post-4064818 sorunum için başka bir konu açtım tekrardan teşekkür ederim iliglendiginiz içinAktif bir soğutması yok yani 80 derece normal gibi.
Bu kart hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamam.