Çözüldü✓ fps sorunu sistem sıkıntılı?

Palvizarr

80+
Reaksiyon skoru
14
rtx4070
amd 5 7500f sıvı soğutma
32 ram
sistem özelliklerim bunlar yeni aldım ve bilgisayar hakkında pek bi bilgim yok
2-3 driver yükledim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum
asıl sorun valorant gibi fps oyununda 300 fps falan alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
OVERLOCK a baktım ama anlamadım ömrü düşermi bilemedim işlemcinin
bi ramın driver ı nı bulamadım onun ayarlamasını falan yapmayı ne yazikki bilmiyorum

Bu tarz sorun bendede var hocam bi afterburner indirip açıp oynar mısın bi hiçbir ayarı ellemene gerek yok afterburnerde bende 250fps falan alıyorum 4060 5 5600 ile arkadaşdada aynısı var o 350 400 alıyor yüksek ayarda ben düşük ayarda oynuyorum afterburneri açınca 350lere falan çıkıyor alması gereken fpslere çıkıyor

Bu tarz sorun bendede var hocam bi afterburner indirip açıp oynar mısın bi hiçbir ayarı ellemene gerek yok afterburnerde bende 250fps falan alıyorum 4060 5 5600 ile arkadaşdada aynısı var o 350 400 alıyor yüksek ayarda ben düşük ayarda oynuyorum afterburneri açınca 350lere falan çıkıyor alması gereken fpslere çıkıyor
msı ürün yok ki asus anakart asus ekran kartı

başka önerin varmı _?
Başka önerim yok hocam bendede aynı sorun var bende forumda araştırıyorum neyden kaynaklı diye çözümünü bulursam sanada söylerim çünkü afterburneri açınca normal vermesi gereken fpsi veriyor afterburner kapanınca 250fps falan alıyorum

Başka önerim yok hocam bendede aynı sorun var bende forumda araştırıyorum neyden kaynaklı diye çözümünü bulursam sanada söylerim çünkü afterburneri açınca normal vermesi gereken fpsi veriyor afterburner kapanınca 250fps falan alıyorum
tamamdır teşekkür ederim
baika kişilerin önerisi var ise önerilere açığım

Geri