Bunu alırsan kesinlikle 500W yap aercool.AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
biraz zorlarsan şunda bu PC op bence
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar adam 3500TL lik sistem istiyor dediğiniz sistemin fiyatı 3900 oluyor 400 TL yi siz vereceksiniz herhaldeBunu alırsan kesinlikle 500W yap aercool.
Dostum sistem atmamışsın ki ?Bu bilgisayar ile güncel oyunları oynayabilirmiyim
evetArkadaşlar adam 3500TL lik sistem istiyor dediğiniz sistemin fiyatı 3900 oluyor 400 TL yi siz vereceksiniz herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sistem atmamışsın ki ?
Dediğin bilgisayarın indirim süresi ne kadardır. + Neyi zorlamak gerekAMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
bütçeyi indirim süresini bilmiyorum knkDediğin bilgisayarın indirim süresi ne kadardır. + Neyi zorlamak gerek
İndirim ne kadar sürer ve neyi zorlamak gerekAMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bu derken attıkları sistemdeArkadaşlar adam 3500TL lik sistem istiyor dediğiniz sistemin fiyatı 3900 oluyor 400 TL yi siz vereceksiniz herhalde
bütçeyi zorlarsan biraz daha arttırırsan onu demek istiyorumİndirim ne kadar sürer ve neyi zorlamak gerek
Ozur dilerim sistem atmadı diye bidhaa yazdim peki neyi zorlamam gerek
Bu derken attıkları sistemde
sistemBu bilgisayar ile güncel oyunları oynayabilirmiyim
bütçen ne? ve güncel oyunlar hangileri ona bakrsan fortnitede valorantta güncel oyunBu bilgisayar ile güncel oyunları oynayabilirmiyim
Bütçem 3500 ve pubg valorant CS go apex gibi oyunlarsistem
bütçen ne? ve güncel oyunlar hangileri ona bakrsan fortnitede valorantta güncel oyun
pardon unuttum bütçenin 3500 olduğunu şuan aklımda bir hazır sistem yok olursa atarımBütçem 3500 ve PUBG valorant CS go apex gibi oyunlar
Bu sistemi alırsa dedim zaten bunu al demedim.Arkadaşlar adam 3500TL lik sistem istiyor dediğiniz sistemin fiyatı 3900 oluyor 400 TL yi siz vereceksiniz herhalde