Arama sonuçları: *

1. Ö

max 6.5 bin liralık oyun laptopu

windows olması lazım 1597059570 maalesef en fazla bu kadar aslında 5k idi biriktirdiğim paradan koydum en fazla belki 7k o da düşük bi ihtimal
  2. Ö

max 6.5 bin liralık oyun laptopu

arkadaşlar son defa konu açıcam WİNDOWS olan max 6.5klık cs valorant lol falan oynayabileceğim bi laptop bakıyorum bulduğum bu ayrıca bu hafta içinde almam lazım hangisini alayım ya da önerdiğiniz var mıdır windows olması tercihimdir lütfen sadece bilgisayar önerin...
  3. Ö

FREEDOS OLMAYAN LAPTOP ÖNERİSİ

evde pc koyacak çok yer yok bir de beni bağlasın istemiyorum 1596641227 yanlışlık olmuş 🤗
  4. Ö

yani bilemedim şimdi ama önerirseniz sevinirim
  5. Ö

bilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
  6. Ö

laptopdan anlayanlar bakabilir misiniz?

çok teşekkür ederim peki bu nasıl https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nitro-an515-42-nhq3rey004-ryzen-5-2500u-8-gb-1-tb-128-ss-P439688568?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21 1596185127 windows yok ama sorun o
  7. Ö

1- Yeni olduğum için bilmemem normal. 2- Bugün veya en geç yarın almam gerekiyor.
  8. Ö

Merhaba iyi günler, ben maximum 4.5 bin liralık bir laptop bakıyorum bazı oyunları oynayacağım (csgo-half life, lol, mta ve bazı korku oyunları vs.) bunları kaldırsa yeterli maalesef bilgisayardan hiç ama hiç anlamıyorum windows olsa iyi olur bilgisayara çok yüklenmeyeceğim zaten öğrenciyim...
  9. Ö

4.5klık laptop önerir misiniz

freedos olanlarda windows kurulumu nasıl oluyor, sürüm orijinal mi oluyor böyle şeyleri hiç bilmiyorum o yüzden uğraşmak istemedim o yüzden windows olmasını istiyorum
  10. Ö

4.5klık laptop önerir misiniz

Merhaba iyi günler, ben maximum 4.5 bin liralık bir laptop bakıyorum bazı oyunları oynayacağım (csgo-half life, lol, mta ve bazı korku oyunları vs.) bunları kaldırsa yeterli maalesef bilgisayardan hiç ama hiç anlamıyorum windows olsa iyi olur bilgisayara çok yüklenmeyeceğim zaten öğrenciyim...
Top Bottom