- Reaksiyon skoru
- 1
bilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
işletim sistemli bir laptop alırsan performans çok fazla düşer istediğin oyunları oynayamazsınbilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
birde nneden laptopbilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
yani bilemedim şimdi ama önerirseniz sevinirimYüzlerce video var en kötü bize sorarsın. Aynı özelliklere daha fazla vermeye gerek yok. Tabi illa yok diyorsan öneririz![]()
kardeşim konu neden mobilyabilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
evde pc koyacak çok yer yok bir de beni bağlasın istemiyorumişletim sistemli bir laptop alırsan performans çok fazla düşer istediğin oyunları oynayamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde nneden laptop
yanlışlık olmuşkardeşim konu neden mobilya
bir şey sorucam işletim sistemli alınca performans neden düşüyorişletim sistemli bir laptop alırsan performans çok fazla düşer istediğin oyunları oynayamazsın
birde nneden laptop
tm bence freedos alevde PC koyacak çok yer yok bir de beni bağlasın istemiyorum
yanlışlık olmuş![]()
zerine 1000tl daha ekle bunu al istersen özelleştirme kısmında windows ta yapabiliyon https://www.casper.com.tr/excalibur...EXnQCFFKjnMd9ntHg87HTZDeXVUdb4nBoCPgAQAvD_BwEbilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
çünkü dananımdan kısmış oluyorsunbir şey sorucam işletim sistemli alınca performans neden düşüyor