Neler Yeni

FREEDOS OLMAYAN LAPTOP ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sude özen
bilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,499
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
6K ya işletim sistemi laptop alırsan oyun performansın düşer. Anlamamak ayıp değil öğrenmemek ayıp. Çok kolay bir işlem için dünyaların parasını vermene gerek yok.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Yüzlerce video var en kötü bize sorarsın. Aynı özelliklere daha fazla vermeye gerek yok. Tabi illa yok diyorsan öneririz :)

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Masaüstü sistem toplamak çok kolay. Doğru bir şekilde takarsan hiçbir şey olmaz. YouTube'da bir sürü video var. Windows kurmakta çok basit hocam. Hiç merak etmeyin.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
bilgisayardan anlamıyorum FREEDOS olmayan (bu çok önemli) windows kurulu olan maximum 6kya laptop arıyorum daha çok oyun oynamak için 5 6 tane oyun indiricem acil yardımcı olursanız sevinirim
işletim sistemli bir laptop alırsan performans çok fazla düşer istediğin oyunları oynayamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde nneden laptop

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
kardeşim konu neden mobilya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sude özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
işletim sistemli bir laptop alırsan performans çok fazla düşer istediğin oyunları oynayamazsın

birde nneden laptop
bir şey sorucam işletim sistemli alınca performans neden düşüyor

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
evde PC koyacak çok yer yok bir de beni bağlasın istemiyorum

yanlışlık olmuş 🤗
tm bence freedos al

bence ü
zerine 1000tl daha ekle bunu al istersen özelleştirme kısmında windows ta yapabiliyon https://www.casper.com.tr/excalibur...EXnQCFFKjnMd9ntHg87HTZDeXVUdb4nBoCPgAQAvD_BwE

Top Bottom