Arama sonuçları: *

1. S

Razer Blackwidow v3 mini mi? Razer Hunstman Minimi?

Razer klavye almayı düşünüyorum. Razer Huntsman Mini Purple ve Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed arasında kaldım hangisini önerirsiniz. Arasında kalma nedenim birisi mekanik switch birisi optik switch.
  2. S

Wirelles kulaklık önerisi

Teşekkürler
  3. S

Diğer 2 kulaklık peki
  4. S

Merhabalar şuana kadar hep ucuz kulaklık kullandım şimdi ise güzel ve kaliteli kulaklığa geçmek istiyorum ama wirelles olması lazım şuanda aklımda cloud 2 wirelles,steelseries arctis7 ve logitech g733 var siz bunlardan hangisini önerirsiniz veya başka tavsiyeniz varmı hikaye odaklı oyunlar ve cs...
  5. S

Steel Series Arctis 5 mi? Steel Series Arctis 1 Wirelless mi?

benim bir kaça arkadaşım fierniyni attığı kulaklığı kullanıyor hiç biri memenun değil
  6. S

bende o yüzden arctis 1 istiyodum ama sonra ikisi arasında kaldım
  7. S

ben birazcık araştırdım arctis 5 daha iyi diyolar ama arctis 1 kablosuz hemde arctis 7 sürücüleri varmış birde ikiside 7.1 mi?
  8. S

Merhaba ben bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum acaba hangisi daha iyi genellikle csgo,valorant tarzı oyunlar oynuyorum hangisi daha iyi.Steel Series Arctis 5 mi? Steel Series Arctis 1 Wirelless mi?
  9. S

Steel series arctis 1 mi? Rampage r36 drop mu?

senin mesajını gördüm başka konuda orda dediğim gibi arctis 1'i deneme şansı elde ettim çok iyi idi bende zaten drop pluse düşünüyodum ama görünüş berbat 1596326196 senin mesajını gördüm başka konuda orda dediğim gibi arctis 1'i deneme şansı elde ettim çok iyi idi bende zaten drop pluse...
  10. S

F/P Olarak En İyi Kulaklık Hangisidir

ve bir şey daha arctis serisinde tiz daha ön planda yani tam bir oyuncu kulaklığı bas da var ama daha az tize göre bass az ben şarkı dinleyemem deme çoook aşırı iyi bir şarkı deneyimi var ben bir kere deneme şansı elde ettim kendimi konserde hissettim
  11. S

dediğim gibi bir arkadaşta söylemiş h35 pişman etmez eyer bütçeyi 389 yaparsan hiç pişman olmassın 1596325568 knk rampage comforttansa hs35 daha iyi rampage iyi bir marka değil
  12. S

peki bütçeyi 389 tl yapma şansın varsa arctis 1 al yoksa hs35 öneririm
  13. S

zaten şuanda tek vatanda kalmış drop oda 400 tl civarında teşekkürler
  14. S

bence hs35 eyer azıcık daha paran varsa rampage r36 drop ve steel series arctis 1 al arctis...
  15. S

peki neden
  16. S

Steel series arctis 1 ve Rampage r36 drop arasında kaldım 2'sinide araştırdım drop 50 mm sürücü arctis 1 40 mm benim kafamda drop var ama bir yandanda arctis 1 geçiyo arctis 1 ses olarak 7 ile aynı diyolar şimdiden sağolun
Top Bottom