Steel series arctis 1 ve Rampage r36 drop arasında kaldım 2'sinide araştırdım drop 50 mm sürücü arctis 1 40 mm benim kafamda drop var ama bir yandanda arctis 1 geçiyo arctis 1 ses olarak 7 ile aynı diyolar şimdiden sağolun
peki nedenArctis 1 bence
Arctis 1 önermem eğer Arctis alacaksanız minimum 3 alın ama fiyatları gereksiz pahalı şahsen almam. Rampage drop u arkadaşım kullanıyor memnun ama drop plus ın stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz çünkü drop plus çok daha iyi.Steel series arctis 1 ve Rampage r36 drop arasında kaldım 2'sinide araştırdım drop 50 mm sürücü arctis 1 40 mm benim kafamda drop var ama bir yandanda arctis 1 geçiyo arctis 1 ses olarak 7 ile aynı diyolar şimdiden sağolun
senin mesajını gördüm başka konuda orda dediğim gibi arctis 1'i deneme şansı elde ettim çok iyi idi bende zaten drop pluse düşünüyodum ama görünüş berbatİkisi de önermediğim kötü kulaklıklar.
Drop alınmaz bekleyip Drop Plus almak en mantıklısı.
Beklemek istemiyorsan Rampage Comfort ya da Rampage Paladin bakabilirsin.
Bu arada Arctis 1 ile 7 aynı sürücü değil.
Arctis 1 Wireless ile sözde aynı sürücü.
Lakin o kulaklık 800 TL.
Senin dediğin ucuz ve kötü olan kablolu model.
drop pluse düşünüyordum ama görünüş çok kötü ses kalitesini bilememArctis 1 önermem eğer Arctis alacaksanız minimum 3 alın ama fiyatları gereksiz pahalı şahsen almam. Rampage drop u arkadaşım kullanıyor memnun ama drop plus ın stoğa gelmesini bekleyebilirsiniz çünkü drop plus çok daha iyi.
Arctis 1 alacağınıza Corsair HS35 alın. 7.1 değil ama Arctis 1 de 7.1 değil.senin mesajını gördüm başka konuda orda dediğim gibi arctis 1'i deneme şansı elde ettim çok iyi idi bende zaten drop pluse düşünüyodum ama görünüş berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin mesajını gördüm başka konuda orda dediğim gibi arctis 1'i deneme şansı elde ettim çok iyi idi bende zaten drop pluse düşünüyodum ama görünüş berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:
drop pluse düşünüyordum ama görünüş çok kötü ses kalitesini bilemem