Merhaba ben bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum acaba hangisi daha iyi genellikle csgo,valorant tarzı oyunlar oynuyorum hangisi daha iyi.Steel Series Arctis 5 mi? Steel Series Arctis 1 Wirelless mi?
'' bence'' arctis 5Merhaba ben bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum acaba hangisi daha iyi genellikle csgo,valorant tarzı oyunlar oynuyorum hangisi daha iyi.Steel Series Arctis 5 mi? Steel Series Arctis 1 Wirelless mi?
ben birazcık araştırdım arctis 5 daha iyi diyolar ama arctis 1 kablosuz hemde arctis 7 sürücüleri varmış birde ikiside 7.1 mi?'' bence'' arctis 5
bende o yüzden arctis 1 istiyodum ama sonra ikisi arasında kaldımWireless rahatlığından dolayı Arctis 1 tercih ederdim.
Ikisi arasından bence Arctis 1 Wireless. Ama Fiery'nin attığı ikisinden de daha iyi.bende o yüzden arctis 1 istiyodum ama sonra ikisi arasında kaldım
benim bir kaça arkadaşım fierniyni attığı kulaklığı kullanıyor hiç biri memenun değilIkisi arasından bence Arctis 1 Wireless. Ama Fiery'nin attığı ikisinden de daha iyi.
Arctis daha da kötü, haberin olsun.benim bir kaça arkadaşım fierniyni attığı kulaklığı kullanıyor hiç biri memenun değil
teşekkürlerArctis daha da kötü, haberin olsun.
Kraken T.E ya da Rampage Drop Plus öneririm.
İkisini de istemiyorsan HS60 Pro bakabilirsin.