Arama sonuçları: *

1. A

parça testi sonucu

arkadaşlar selam. ramimden şüphe duyuyorum. eksi rami takınca sorun yaşamıyorum fakat yeni aldığım rami takınca aradan 25-45 dakika geçince bi yavaşlama geliyor,imleç donması yaşatıyor. vatan bilgisayara test etmeleri için tekrardan verdim. herhangi bir test sonucunda bile düzgün sonuçlar vermez...
  2. A

yeni ram takınca pc sapıtıyor restart atıyor.

Arkadaşlar selam. bilgisayarım garantiden geldi. her şey normaldi. aradan 1 saat kadar bir süre geçti imleç takılmaları,uygulamaların geç açılması,video açarsam görüntünün önden gelip sesin arkadan gelmesi,oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen kasma hissi.(bütün bunları ilk taktığımda değil,aradan...
  3. A

sürekli mavi erkan vermesi

arkadaşlar selam. mavi ekran hatası aldım. fakat minidump u nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. yardım edebilir misiniz? 1598961633 Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.20153.1000 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File...
  4. A

buyurun
  5. A

bilgisayar başında değilim şuan. ama bütün parçalar yeni servisten geldi. bad sector vs yok pc gecince dediğiniz program ile size resim ileteceğim
  6. A

dediklerinizin 2sini de 2 kere yaptım. sonuç aynı. sorun bulmuyor.islemcim ryzen 3 1300x. uymuyor olabilir mi?
  7. A

nzxt cam kurdum. sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi boşta iken 47yi geçmiyor 1598877174 hiç mavi ekran vermiyor. eski ram ile kullandım oyun oynadım hiçbir sıkıntı yaratmadı. yeni rami taktım 15-20 dakika sonra herhangi bir uygulama açsam bile imleç dona dona gidiyor. taki kapatana kadar...
  8. A

Nalet şey mavi ekran da vermiyor. Ram testleri yapıyorum sorun bulmuyor eski ramimi takıyorum sıkıntı yaratmıyor. ve kasa öncekine bakış çok sesli çalışıyor. fan hızı vs.
  9. A

restart ardından cpu ısığı

selamlar. 2.sorum bilgisayarım restart atıp cpu ışığı yakıyor. sebebi ne olabilir?
  10. A

anladım. Ram hatalarını biliyorum. diğerlerini buraya atarım eğer hata alırsam
  11. A

teşekkür ediyorum. Minidump dosyaları mavi ekran vermemiş olsa bile sorunun kaynağını bulmakta yararlı olur mu?
  12. A

Minidump vermemiş hatayı da gösterecek mi?
  13. A

arkadaşlar tekrardan selamlar. bilgisayarım servise gidip geldi. fakat herhangi bir sorun bulunamamış. sadece ekran kartı bios güncellemesi yapılmış. sorun bios güncel olmadığı olmuş olabilir mi?
  14. A

teşekkürler duruma göre hareket edeceğim
  15. A

Ben yine durumu buradan paylaşırım. teşekkürler iyi geceler
  16. A

farkındayım. bilgisayarı verdim technopat videoyu yükledi. 1597525957 hyperx fury 8gb 2400 mhz cl15 1.2v ram 2"5 ay önce aldım hiçbir sıkıntı yoktu oynuyordum birden oldu 1597526065 önceki ramim de crucial ballistix sport 4gb 2666mhz cl16 idi hiçbir sıkıntı yoktu
  17. A

msi rx550 4gb. memtest değil de windows un kendi ram testine sokmuştum bir sorun bulmamıştı
  18. A

bu durum olmadan önce oyunlarda fps değerim baya bi düşmüştü. bende ekran kartından şüphe duydum daha fazla zorlamadım. çıktım video izliyim dedim birden bunlar oluverdi 1597525717 çoğu kişi verdiği ürünü bir şey yok diyip geri alıyormuş. şimdiye kadar vatan bilgisayar dan sadece bilgisayarımı...
  19. A

forumlardan vatan bilgisayar ile ilgili forum okuyorum herkes bezmiş.
  20. A

her parçadan şüphe duyuyorum bir ara da olmuştu hdd çıkartmıştım meğer bozukmuş onun yerine ssd aldım fakat durum tekrarladı
Geri