sürekli mavi erkan vermesi

Mavi ekran verdiği zaman orada hata kodu yazar onu hiç arattınmı internetten? Daha sonra Technopat bu mavi ekranlarla ilgili minidump dosyalarını post olarak açtığın zaman moderatörler tarafından bakılıyormuş hatanın neyden kaynaklı olduğunu daha kesin belirliyorlarmış. Bi bak derim. Burada bu işlerden anlayan adam bulman neredeyse imkansız :)
Katılıyorum teknik bilgisi olan sayısı çok az forumda

.

Ben Technopat dan geliyorum @murat5038 kadar bilgim olmasa da yeterince sorunu çözüme ulaştıracak kadar teknik bilgim var minidump dosyaları konusun da. İsteyen olursa DC yada İnstagram üzerinden öğretirim teknik bilgisi olmayan arkadaşlara.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum teknik bilgisi olan sayısı çok az forumda
Ben varım lakin çok aktif değilim :D.

Ben Technopat dan geliyorum @murat5038 kadar bilgim olmasa da yeterince sorunu çözüme ulaştıracak kadar teknik bilgim var minidump dosyaları konusun da. İsteyen olursa DC yada İnstagram üzerinden öğretirim teknik bilgisi olmayan arkadaşlara.

Ben varım lakin çok aktif değilim :D.

teşekkür ediyorum. Minidump dosyaları mavi ekran vermemiş olsa bile sorunun kaynağını bulmakta yararlı olur mu?

teşekkür ediyorum. Minidump dosyaları mavi ekran vermemiş olsa bile sorunun kaynağını bulmakta yararlı olur mu?
Hayır maalesef minidump dosyalarını alabilmek için mavi ekran almanız gerek. Aldıktan sonra açıp araştırıp sorunun kaynağını bulabilirisiniz.

Hayır maalesef minidump dosyalarını alabilmek için mavi ekran almanız gerek. Aldıktan sonra açıp araştırıp sorunun kaynağını bulabilirisiniz.
anladım. Ram hatalarını biliyorum. diğerlerini buraya atarım eğer hata alırsam

Nalet şey mavi ekran da vermiyor. Ram testleri yapıyorum sorun bulmuyor eski ramimi takıyorum sıkıntı yaratmıyor. ve kasa öncekine bakış çok sesli çalışıyor. fan hızı vs.

Nalet şey mavi ekran da vermiyor. Ram testleri yapıyorum sorun bulmuyor eski ramimi takıyorum sıkıntı yaratmıyor. ve kasa öncekine bakış çok sesli çalışıyor. fan hızı vs.
OCCT programını kurup sıcaklık değerlerini kontrol edin ve ekran görüntüsü olarak sıcaklıkları bizler ile paylaşın.

arkadaşlar tekrardan selamlar. bilgisayarım servise gidip geldi. fakat herhangi bir sorun bulunamamış. sadece ekran kartı bios güncellemesi yapılmış. sorun bios güncel olmadığı olmuş olabilir mi?
Evet, sorunun büyük ihtimalle budur.
Ama minidump dosyalarıyla bakılsa daha iyi olur.

OCCT programını kurup sıcaklık değerlerini kontrol edin ve ekran görüntüsü olarak sıcaklıkları bizler ile paylaşın.
nzxt cam kurdum. sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi boşta iken 47yi geçmiyor

Evet, sorunun büyük ihtimalle budur.
Ama minidump dosyalarıyla bakılsa daha iyi olur.
hiç mavi ekran vermiyor. eski ram ile kullandım oyun oynadım hiçbir sıkıntı yaratmadı. yeni rami taktım 15-20 dakika sonra herhangi bir uygulama açsam bile imleç dona dona gidiyor. taki kapatana kadar. masaüstüne gelince düzeliyor. çok sinirimi bozdu.

nzxt cam kurdum. sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi boşta iken 47yi geçmiyor

hiç mavi ekran vermiyor. eski ram ile kullandım oyun oynadım hiçbir sıkıntı yaratmadı. yeni rami taktım 15-20 dakika sonra herhangi bir uygulama açsam bile imleç dona dona gidiyor. taki kapatana kadar. masaüstüne gelince düzeliyor. çok sinirimi bozdu.
Eski ramleri çıkarın. Yeni RAM leri takıp Memtest x86 ve Windows Memory Diagnostic yapmayı deneyin.

Geri