sürekli mavi erkan vermesi

Ben de öyle düşünüyorum.
bu durum olmadan önce oyunlarda fps değerim baya bi düşmüştü. bende ekran kartından şüphe duydum daha fazla zorlamadım. çıktım video izliyim dedim birden bunlar oluverdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çoğu kişi verdiği ürünü bir şey yok diyip geri alıyormuş. şimdiye kadar vatan bilgisayar dan sadece bilgisayarımı topladım bir sorun yaşamadım fakat forumlar biraz korkuttu

bu durum olmadan önce oyunlarda fps değerim baya bi düşmüştü. bende ekran kartından şüphe duydum daha fazla zorlamadım. çıktım video izliyim dedim birden bunlar oluverdi
Minidump dosyaları falan olsa iyi olurdu ama. Memtest soksaydın bir de o da iyi olurdu. Bana ssd veya bellek gibi geldi ama bakalım.
Ekran kartın neydi?

Mavi ekran verdiği zaman orada hata kodu yazar onu hiç arattınmı internetten? Daha sonra Technopat bu mavi ekranlarla ilgili minidump dosyalarını post olarak açtığın zaman moderatörler tarafından bakılıyormuş hatanın neyden kaynaklı olduğunu daha kesin belirliyorlarmış. Bi bak derim. Burada bu işlerden anlayan adam bulman neredeyse imkansız :)

çoğu kişi verdiği ürünü bir şey yok diyip geri alıyormuş. şimdiye kadar vatan bilgisayar dan sadece bilgisayarımı topladım bir sorun yaşamadım fakat forumlar biraz korkuttu
İlgilenirler, sorun yok diyorlarsa canlı canlı test yapalım dersin veya video alır gösterirsin, illa ilgilenmeleri lazım

Minidump dosyaları falan olsa iyi olurdu ama. Memtest soksaydın bir de o da iyi olurdu. Bana ssd veya bellek gibi geldi ama bakalım.
Ekran kartın neydi?
msi rx550 4gb. memtest değil de windows un kendi ram testine sokmuştum bir sorun bulmamıştı

Mavi ekran verdiği zaman orada hata kodu yazar onu hiç arattınmı internetten? Daha sonra Technopat bu mavi ekranlarla ilgili minidump dosyalarını post olarak açtığın zaman moderatörler tarafından bakılıyormuş hatanın neyden kaynaklı olduğunu daha kesin belirliyorlarmış. Bi bak derim. Burada bu işlerden anlayan adam bulman neredeyse imkansız :)
farkındayım. bilgisayarı verdim technopat videoyu yükledi.

Memtest biraz daha garanti yol aslında. Ram neydi bir de?

Kaliteli değilse ondan da olabilir
hyperx fury 8gb 2400 mhz cl15 1.2v ram 2"5 ay önce aldım hiçbir sıkıntı yoktu oynuyordum birden oldu

farkındayım. bilgisayarı verdim technopat videoyu yükledi.

hyperx fury 8gb 2400 mhz cl15 1.2v ram 2"5 ay önce aldım hiçbir sıkıntı yoktu oynuyordum birden oldu
önceki ramim de crucial ballistix sport 4gb 2666mhz cl16 idi hiçbir sıkıntı yoktu

arkadaşlar tekrardan selamlar. bilgisayarım servise gidip geldi. fakat herhangi bir sorun bulunamamış. sadece ekran kartı bios güncellemesi yapılmış. sorun bios güncel olmadığı olmuş olabilir mi?

Minidump dosyalarını paylaşmadığınız müddetçe yardım edemeyiz.

Geri