Arama sonuçları: *

1. FadeWitDaHoodie

Dinlediğim şarkı hakkında.

dalga mı geçiyorsun yoksa bu kadar aciz misin anlayamadım ama bence dinine bu kadar bağlanma hahahahaha
  2. FadeWitDaHoodie

Valorant çıldırmalık olay!

senin adına çok üzüldüm bende 2 kişi arkadaşım ile giriyoruz genelde karşı takım yerine kendi takımımız ile uğraşıyoruz ama bitek valo da böyle bende anlamadım gitti randomlar ile mümkün oldukça hiç maç atma bile
  3. FadeWitDaHoodie

Redbullda alkol var mı?

önceliklen kanka redbull u alıyorsun eline ondan sonra bi 360 derece çevir küçük bi tablo olacak bakıyorsun içinde alkol varmı yokmu diye ondan sonra eğer bulursan bana da söyle çünkü yok ha bu arada bazı meyveler de çok yersen sarhoş yapıyor elmaydı galiba o kadar müslümansan elma da yeme...
  4. FadeWitDaHoodie

Opera gx de nasıl gizli sekme açarım ?

Hemen yardımcı olayım hocam, ctrl+shift+n yapıyorsun sonra sağ elini klavyeden uzaklaştırıyorsun ve işte bu kadar
  5. FadeWitDaHoodie

Hangi Mouse u kullanıyorsunuz ?

Ben SteelSeries Rival 600 kullanıyorum çift sensörü ve ağırlık ayarı olduğu için almıştım ve yıllardır hiçbir problem olmadan kullanıyorum,ayrıca RGB ve ekstra tuşları da var üzerinde bende alınır.
  6. FadeWitDaHoodie

Bilgisayar almak için beklemelimiyim?

Hee bekle bekle 15 olunca alırsın kanka hahahahahha alıyorsan al her sanşye dolar artmaya devam edecek sakın geç kalma imkanın varsa yarın al direk olarak
  7. FadeWitDaHoodie

Whatsapp'ta beni engellemis olan birini yanlislikla aradim.

bende de o tip değişik şeyler oluyor bence mesajları sil telefondan yok et o mesajları o profili 1 ay sonra pamuk gibi ne dert ne başka bişey ter temiz kafa ile devam et hayatına
  8. FadeWitDaHoodie

en tuhaf zevkleriniz neler?

Kola içerken çay içiyormuş gibi höpürdetmek
  9. FadeWitDaHoodie

Csgo rütbeniz ne ?

benim rank da seninle aynı daha bugün çıktım allahın izniyle road to nova ama randomlar aşırı zorlaştırıyor işimi neyse kanka şans dile bana :D
  10. FadeWitDaHoodie

HANGİ EKİPMANLARI KULLANIYORSUNUZ VE MEMNUNMUSUNUZ ?

klavye olarak yıllardır Razer BlackWidow Chroma kullanıyorum ve klavye altında ki plastiklerin yapışkanı bitmesi dışında hiçbir sıkıntı çıkmadı 5 yıllık klavyede. Mouse olarak SteelSeries Rival 600 kullanıyorum ağırlık ayarı ve çift sensör için almıştım ve kesinlikle öneriyorum. Kulaklık yine...
  11. FadeWitDaHoodie

Battlfield 1 vs battlfield 5 vs pubg

Abi bence açık ara bu 3 seçenekten en ama en iyisi battlefield 1 ama server durumlarına bakacak olursak en kötüsü bf 1 o yüzden ya pubg yada bf1 al. Eğer bf1 alırsan eğlenirsin ama dediğim gibi server çok sıkıntı diğer 2 oyun neredeyse bf1 e nazaran hiç zevk vermiyor
  12. FadeWitDaHoodie

intiharın afı olur mu

Abi bence intihar kişisel bir tercih sana olan tek tavsiyem dinlere çok bağlanma son çare olarak gerçekten hani artık çekilmez hale geldiyse seçebilirsin ama hayat çok güzel ve her zaman başka bir yol vardır o yüzden söylediklerime kulak verirsen iyi olur bence
  13. FadeWitDaHoodie

Kasmalı online/co-op oyun tavsiyesi

Teşekkür ederim Muri kardeş...Allah seninde yardımcın olsun
  14. FadeWitDaHoodie

Kasmalı online/co-op oyun tavsiyesi

Arkadaşlar uzun süredir cs olur rainbow olur yok ne bileyim valorant olur artık bıktım arkadaşlar biraz da bana böyle zaman harcadıkça birikim falan yaptıkça böyle geliştirmeli tycoon tarzı oyun lazım aklınıza gelecek ilk 5 survival oyunda 50+ saatim var oyunsuz kaldım depresyona girdim yardıma...
Top Bottom